Mister Slovenije 2017

FOTO: Majk Peroša: To, da sem zmagal, mi pomeni prav vse

am
23. 6. 2017, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Dežela pod alpami ima uradno novega najlepšega Slovenca. To je postal 24-letni Majk Peroša iz Pirana. Med nagrajenci pa sta bila, vsak v svoji kategoriji, še 27-letni Gregor Čeglaj iz Škofljice in 21-letni Franko Bajc iz Ajdovščine.

Mediaspeed
Zmagovalec je postal 24-letni Majk Peroša.

"Verjamem, da se mi bodo s tem nazivom odprla vrata v svet mode." Majk Peroša, mister Slovenije 2017

Glamurozna prireditev, polna adrenalina in emocij, je v dveh urah zadovoljila vse ljubitelje moške lepote, dobre glasbe in vrhunskih plesnih točk. Zvezde večera pa so bili seveda finalisti, ki so se potegovali za prestižni lepotni naziv. Pirančan, po duši romantik, je po razglasitvi dejal, da zmage ni pričakoval. »To, da sem zmagal, mi pomeni prav vse! Veselje in zadovoljstvo ob tem sta nepopisni. Verjamem, da se mi bodo s tem nazivom odprla vrata v svet mode,« je povedal Majk Peroša, ki se sicer rad ukvarja s športom, v prostem času pa pomaga staršem na družinski kmetiji. Je velik zagovornik zdravega življenja in daje velik poudarek zdravi, doma pridelani hrani.

Katja Kodba
Pričakovano je bil izhod v kopalkah poln zapeljivih pogledov.

Pet hodov

Mediaspeed
Novopečeni mister Majk Peroša je po duši romantik.

Zmagovalcu veliko pomenijo sprehodi ob obali s pogledom na sončni zahod.

Za raznolike stajlinge finalistov je poskrbela Maja Lazar, sicer pa so se fantje predstavili v petih hodih. V prvem so se predstavili v kreacijah Jasmine Gregurič, drugi je potekal v znamenju športne prehrane, v tretjem pa so prišli na vrsto modni navdušenci. Obiskovalke so prišle na svoj račun v četrtem izhodu, ko so se fantje predstavili v spodnjem perilu. Najbolj napeto pa je bilo v zadnjem, elegantnem hodu, ko so se fantje prelevili v prave kavalirje in so navdušili v kreacijah Zlate Zavašnik. A niso navdušili le s svojim stasom, temveč tudi z izvirnimi, skrbno zasnovanimi koreografijami pod taktirko Barbee Šuštaršič. O usodi finalistov sta odločali organizacija Mister Slovenije in strokovna komisija, ki so jo sestavljali Ana Gregorič, Tomaž Jastrobnik, Nataša Horvat, Martina Drašler, Cristy Žmahar, Denis Porčič - Chorchyp, Tjaša Perko, Kaja Vidmar in mister Slovenije 2016 Tilen Grah.

Mediaspeed
Nastopili so še Anabel, Clemens, Lea Sirk, Luka Sešek in Nika Zorjan.

Šov program

Dogodek sta nadvse zabavno in dinamično povezovala Pia Pustovrh in Emi Nikočević. Zanimivi pa so bili tudi glasbeni nastopi, ki so v celoti potekali v živo. Navduševali so glasbeniki Clemens, Luka Sešek, Lea Sirk, Christine Zadnikar, Kristie Cle, Anabel, Nika Zorjan in Chorchyp ter plesalke plesne skupine Mistique Show Group. Zabava je trajala še dolgo v noč, ko so se novemu mistru pridružila tudi prenekatera znana imena slovenske estrade.

(am, foto: Katja Kodba, Mediaspeed)

***TEMPLATE B6. Ni okvirčka s številko, zato je več teksta. Glej template v mapci! POUDAREK Zmagovalcu veliko pomenijo sprehodi ob obali s pogledom na sončni zahod. POUDAREK PRI NASLOVNI SLIKI Lepotno lento je novemu izbrancu predal lanski mister. POUDAREK NAMESTO ŠTEVILKE Finaliste so v dvorani podpirali številni oboževalci, prijatelji in družinski člani. CITAT Verjamem, da se mi bodo s tem nazivom odprla vrata v svet mode. Majk Peroša, mister Slovenije 2017 PODPISI POD SLIKAMI 1 V šov programu je zapela zapeljiva pevka Kristie Cle. 2 Nastopili so še Anabel, Clemens, Lea Sirk, Luka Sešek in Nika Zorjan. 3 Mister Slovenije 2016 Tilen Grah in mister Slovenije 2017 Majk Peroša 4 Pričakovano je bil izhod v kopalkah poln zapeljivih pogledov. 5 Novopečeni mister Majk Peroša je po duši romantik. 6 Erik Ferfolja in Nina Uršič skrbita, da so ti lepotni izbori na vrhunski ravni. 7 Zmagovalec je postal 24-letni Majk Peroša.***