IZJEMEN USPEH

Poslušalci ju preprosto obožujejo

A.M.
5. 5. 2017, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Na sončni strani Alp se ne zgodi ravno pogosto, da ima kakšna pesem milijonski ogled.

Menart Records
Manca Špik je pred kratkim izdala istoimenski studijski album Oba.

A kot kaže, se je to zgodilo v skupni zgodbi Mance Špik in Isaaca Palme. Njuna pesem, ki je v hipu osvojila poslušalce, ima na youtubu namreč že več kot tri milijone ogledov. Ob koncu lanskega leta si glasbenika nista upala niti pomisliti, da bo njuna skladba postala takšna uspešnica.

Klavdija Vnuk Photography
Isaac Palma se bo to poletje predstavil na festivalu MMS.

»Čakala sva na posebno priložnost in mejnik trije milijoni ogledov na youtubu je gotovo ob takih uspehih nekaj posebnega. Pomlad je že ogrela srca, midva pa vsem najinim poslušalcem, ki so naju tako podprli in ki tako vneto poslušajo pesem Oba, želiva podariti nekaj posebnega, zato na radijske postaje pošiljava tudi pesem v španski različici,« je ob izidu povedala Manca, ki tako z Isaacom kot s Kvatropirci vsepovsod, kjer se pojavi, navdušuje z uspešnicama, ki bosta, sodeč po odzivih, nedvomno zapisani kot »zimzelenčka« pop glasbe.

POLETNA MELODIJA

Tudi skladba Pesem s festivala Melodije morja in sonca 2016 se že strmo približuje številki milijon in zna se zgoditi, da bo še pred obletnico izida Manca znova postala »milijonarka«.