Zaslužek ga ni premamil

Razkrivamo, zakaj je Jurij Zrnec zavrnil vlogo

bp
23. 2. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Priljubljeni igralec Jurij Zrnec je bil povabljen v novo slovensko serijo, a je vlogo zavrnil. Razkrivamo razloge, zakaj ga ne bomo spet gledali na malih ekranih.

Mediaspeed
Jurij Zrnec še naprej ostaja številka ena po priljubljenosti!

Priznani slovenski igralec Jurij Zrnec, ki je pred leti kraljeval kot mojster komedije na slovenskih televizijah, a se je pozneje zaradi zdravstvenega stanja umaknil iz javnega življenja, je pred dnevi poskrbel za vroče govorice v igralskem svetu. Vedno zabavni Jurij, ki mu gre zdravje vidno na bolje, saj že igra v novih predstavah ljubljanske Drame, našel pa je tudi srečo v ljubezni z Aleksandro Ilić, je že skoraj razveselil vse svoje oboževalce, da se vrača na male ekrane. A kot kaže, se to ne bo zgodilo v kratkem … 

Planet TV
Zrnec je bil v dogovorih z ustvarjalci serije Dragi sosedje, a je na koncu vse padlo v vodo.

Honorar ali zasedba?

Nič nenavadnega ne bi bilo, če bi Jurij vlogo v seriji res zavrnil zaradi nekaterih soigralcev, saj je to v igralskem svetu nekaj popolnoma normalnega. Zakaj bi nekoga v službi moral gledati pod prisilo? 

Po naših podatkih je bil priljubljeni igralec Jurij Zrnec v resnih dogovorih z ustvarjalci nove serije Dragi sosedje, ki prihaja na Planet TV, a je vlogo na koncu zavrnil. Viri iz slovenske igralske srenje pravijo, da Jurij ni bil pretirano navdušen nad vsebino serije, predvsem pa mu ni bila čisto všeč igralska zasedba. »Zdaj ko je videl televizijski spot za serijo, mu je kar odleglo, da ni sprejel vloge,« je iskreno povedal vir blizu igralca, ki je dejal, da Jurija menda ustvarjalci serije niso uspeli dobiti niti s precej visokim honorarjem. Izvedeli smo še, da naj bi imel Jurij v rokavu še enega »televizijskega« asa, tako da do takrat lahko samo čakamo dan, ko in s čim se bo vrnil na male ekrane.