Doroteja Premužič

V Dubaju je spoznala Kim Kardashian West

bp
20. 1. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Slovenska vizažistka in starleta je odpotovala v Dubaj na tečaj ličenja in tam srečala tudi zvezdnico resničnostnih šovov.

osebni arhiv
Doroteja v družbi Kim Kardashian in Maria Dedivanovića.

Mediaspeed
Vizažistka je uresničila svojo željo.

Plavolasa lepotica Doroteja Premužič, ki se je v zadnjih letih uveljavila kot odlična vizažistka, se je v Dubaju udeležila tečaja ličenja, ki ga je vodil sloviti Mario Dedivanović, osebni vizažist zvezdnice Kim Kardashian. Tečaj, ki stane od 490 do 1550 evrov, je trajal osem ur. Najdražja vstopnica je vključevala tudi fotografijo s Kim in Mariem ter darilno vrečko, v kateri je bilo ličil v vrednosti 3000 evrov. »Na tečaju je Mario, sicer hrvaški vizažist, pokazal trike ličenja in vse udeležence tečaja naučil novih tehnik. Poleg tega je na odru nastopila tudi Kim, ki je vsem prisotnim svetovala, kako se bolje samopromovirati in kako čim bolje uporabljati družbena omrežja,« je povedala Doroteja, ki je Kim tudi osebno spoznala.

Srečanje z zvezdo

»Kim me je presenetila z izredno prijaznostjo in sproščenostjo, oddaja posebno graciozno in pomirjujočo energijo.« 

Doroteja nam je zaupala, kakšna je Kim v živo. »Splošni vtis o Kim je bil pozitiven. Kim me je presenetila z izredno prijaznostjo in sproščenostjo, oddaja posebno graciozno in pomirjujočo energijo. Presenečena sem bila, da je v resnici tako majhna in drobcena … Zanimivo je, kako fotografije varajo,« je povedala nasmejana Doroteja, ki je v Dubaju zelo uživala.