Vroč duet

VIDEO: Nina Pušlar skupaj z Janom Plestenjakom

bp
17. 12. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Priljubljena pevca Nina in Jan sta že večkrat glasbeno sodelovala, zdaj pa sta posnela še duet za pesem Tebe imam, ki jo je Jan pred 15 leti napisal za svojo mamo.

osebni arhiv
Nina Pušlar in Jan Plestenjak sta se začutila v romantični baladi, ki bo zagotovo zelo uspešen duet.

Pevka z angelskim glasom Nina Pušlar, ki je letos postregla z ogromno glasbenimi uspešnicami, leto 2016 zaključuje na prav poseben način, in sicer v duetu z Janom Plestenjakom. Gre za pesem Tebe imam, ki jo je Jan pred 15 leti napisal za svojo mamo, oba pa se strinjata, da je čudovita balada popolna za ta praznični čas.

Nina in Jan nista prvič pela skupaj, saj sta povezana že vrsto let. Tokrat sta se oba takoj zaljubila v pesem Tebe imam. 

Nina Pušlar in Jan Plestenjak sta pesem Tebe imam prvič zapela na pevkinem lanskem tradicionalnem koncertu v Ivančni Gorici. »Tebe imam je moja najljubša Janova pesem in priznam, da sem se preprosto zaljubila vanjo. Z Janom sva jo že dvakrat pela skupaj, na mojem lanskem koncertu v Ivančni Gorici in na letošnjem aprilskem dobrodelnem koncertu Nasmeh za življenje, tako da smo se z ekipo odločili, da posnamemo duet. Zelo sem vesela, da je bil Jan takoj za in da smo lahko tako lepi pesmi ustvarili novo podobo,« je priznala Nina o sodelovanju z Janom.