NENEHNO VARANJE

Konec ljubezni po 34 letih zakona

A.K.
29. 11. 2016, 12.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ameriški par je želel zakon končati že pred 4 leti, a sta se zakonca odločila, da bosta njuni ljubezni dala še eno priložnost.

Profimedia

Igralka Rhea Pearlman je nedavno objavila kratek film na družbenem omrežju, ki je v režiji njenega moža Dannyja DeVita. Zraven je zapisala, kako ponosna je na svojega moža in na njune otroke. Par, ki je skupaj preživel 34 leti, se je zdaj odločil, da je konec ljubezni. Zakonca bosta šla vsak svojo pot. Razšla sta se že leta 2012, vendar sta njunemu zakonu dala še eno priložnost. Čeprav sta takrat živela ločeno, je Danny rekel: »Čeprav ne živiva skupaj, sva še vedno par.«

Rhea ga je takrat želela zapustiti zaradi varanja, saj je menda Danny pravi ženskar. Igralski par zdaj razpravlja o ločitvi, vredni 140 milijonov dolarjev. »Danny in Rhea ste že večkrat prekinila zvezo, zdaj pa je resnično konec. Že nekaj let živita ločeno življenje, zato se zdaj ne bo dosti spremenilo,« je izjavil vir, ki je par blizu, poroča Radar Online.

Zakonca javno še nista potrdila, da se ločujeta, zaradi treh otrok, Daniela (29), Grace (31) in Lucy (33). Oba se zavedata, kakšna pozornost medijev bo prisotna po potrditvi, da se ločujeta. Kar sta imela zasebnosti kot medijski osebi, torej bore malo, je ne bosta uspela ohraniti. Lansko leto sta prodala skupno vilo na Beverly Hillsu za 28 milijonov dolarjev, zdaj pa prodajata še hišo v Malibuju. »Rhea še vedno ljubi Dannyja, vendar je končno ugotovila, da se on nikoli ne bo spremenil,« je še dodal vir.