Zabava

Nosečnica Iris Mulej na morju in soncu

b.p.
15. 7. 2016, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Seksi manekenka Iris Mulej, ki bo jeseni prvič postala mamica, zadnje mesece v nosečnosti res zelo uživa, kljub nekaterim nevšečnostim, s katerimi se srečujejo nosečnice.

Facebook
Iris Mulej in Admir Barčić v sončni Budvi že odštevata dneve, ko bosta postala starša deklici Isabelli.

osebni arhiv
Iris trenutno preživlja eno najbolj vznemirljivih poletij v svojem življenju, saj kmalu pričakuje rojstvo svoje prvorojenke.

Priznana manekenka in nekdanja misica Iris Mulej že odšteva dneve do trenutka, ko bosta s srčnim izbrancem Admirjem Barčićem postala starša. Temnolaska visoko nosečnost prenaša precej dobro kljub visokim temperaturam, ki vladajo v črnogorski Budvi, kjer živi.

»Budva je poleti res popularna turistična destinacija, tam se kar naprej nekaj dogaja. Jaz večino svojih dni preživim na plaži v resortu Dukley Gardens, saj je tam bolj umirjeno, čisto in prijazno okolje. Mi je pa Admir, ki je tu v Budvi domač in pozna različne lokacije, pokazal tudi druge znane plaže, a so zame trenutno preglasne in preveč zasedene. Glede na to, da zdaj živim tu v Budvi, ne grem na plažo vsak dan kakor turisti, ampak vsak drugi dan, včasih tudi tretji, odvisno od počutja, saj je vročina zame vseeno naporna,« je priznala Iris, ki ji nosečnost sicer ni prinesla večjih težav.

»V nosečnosti preprosto uživam, kljub nekaterim nevšečnostim, s katerimi se srečujemo nosečnice, kot so bolečine v križu, hitra utrujenost in težko prenašanje vročine. Če potegnem črto pod vse, lahko rečem, da je to obdobje zame naravnost čudovito in čarobno, in nikoli si nisem predstavljala, da je že sama nosečnost nekaj tako lepega. Seveda smo vsi bližnji vse bolj neučakani, da spoznamo našo malo princesko Isabello,« je povedala Iris, ki bo hčerko rodila v Sloveniji.