Ljubezen samo raste

Alma in Jasmin kipita od sreče

mv
22. 6. 2016, 11.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nekdanja tekmovalca šova BigBrother Alma Pijuković in Jasmin Cerić sta svoje razmerje začela pred očmi vse Slovenije, zdaj pa uživata v intimi in nadgrajujeta, kar sta zgradila v hiši Velikega brata.

Facebook
Zaljubljenca sta neločljiva.

Čeprav je zadnje tedne njunega bivanja v hiši vse kazalo na to, da njuna ljubezen nima svetle prihodnosti, sta Alma in Jasmin svojemu odnosu dala še eno možnost, se po koncu snemanja pogovorila in zgladila vse nesporazume.

Alma in Jasmin sta vsem dokazala, da njuna ljubezen ni bila le muha enodnevnica. 

Alma je po zaključni oddaji z Jasminom odšla v Kočevje, od takrat pa večino časa preživita skupaj. O tem, kako zelo uživata v družbi drug drugega, govorijo številne fotografije, ki jih 21-letna Velenjčanka deli na svojem facebook profilu. Na njih sta z Jasminom objeta in nasmejana ter se selita med Kočevjem in Velenjem, kjer živi Alma. Ne le v ljubezni, tudi sicer temnolaska cveti, saj se je odločila, da se bo ponovno spravila v formo, in se je resno lotila telesne preobrazbe. »Alma gre nazaj v formo, prvo zaradi sebe, pa da boste imeli nekateri kaj za komentirati,« je zapisala na uradnem facebook profilu, kjer pridno nabira sledilce in jih ima že prek 10.000. 

Facebook
Prvih nekaj dni sta preživela v Jasminovem Kočevju ...

Bujni tedni in srečen razplet

Alma je že v času bivanja v hiši vedno odkrito govorila o svojih čustvih do Jasmina in priznala, da je zaljubljena do ušes, medtem ko je bil raper na trenutke nekoliko zadržan. Prava čustva je pokazal šele, ko so gledalci Almo izselili in je dojel, da bo moral tekmovanje končati brez njene podpore. »Alma je moja kraljica,« je šepetal med jokom na dvorišču hiše. Takrat je priznal, da upa, da mu bo Alma dala še eno priložnost, da se bosta pogovorila. Velenjčanka je po izselitvi in ogledu posnetkov iz hiše ugotovila, da je Jasmin veliko govoril o nekdanjem dekletu, zato je bila jezna nanj in razočarana nad njegovim vedenjem, a vseeno so bila čustva premočna, da bi se jim lahko uprla. Danes sta oba vesela, da sta se prepustila ljubezni ter da ju čaka poletje polno sreče in preživljanja časa skupaj.

Facebook
… nato sta se prestavila še v Almino Velenje.