35 kilogramov

Bo Angelina Jolie sploh preživela?

mv
29. 4. 2016, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie je spet poskrbela za to, da njenega partnerja Brada Pitta skrbi zanjo. Igralka naj bi namreč dosegla kritično težo 35 kilogramov, vsak poskus njenih najbližjih, da bi le pridobila na teži, pa je zaman.

Profimedia
Angelina spet vzbuja skrb s svojo krhko in izstradano postavo.

Trdi, da nima anoreksije, temveč je od nekdaj izrazito suha.

Angelina Jolie pričakovano pritegne pozornost, kjerkoli se pojavi, a če je nekoč privlačila poglede predvsem zaradi svoje elegance in lepote, se zdaj to dogaja, ker je tako strašljivo suha, da daje vtis, da se bo prelomila na pol. Ameriški mediji poročajo, da naj bi imela trenutno le 35 kilogramov, kar je za njeno višino bistveno premalo. Ko so jo opazili v Londonu, je delovala krhka in izstradana. Zapuščala je restavracijo v četrti Mayfair, kjer je večerjala z britanskim politikom Williamom Hagueom.

Vsi so zaskrbljeni

Zvezdnica je nosila sivo obleko, pod katero je skrivala svoje koščeno telo, na obrazu ni imela skoraj nič ličil in je delovala le kot bleda senca sebe. Njeni oboževalci so se na fotografije burno odzvali, strokovnjaki pa so se razpisali, da Angelina nima več kot 35 kilogramov.

Profimedia
Na večerji z britanskim politikom je bila videti še bolj suha kot sicer.

Njen predstavnik za tisk se na ogorčenja in skrbi javnosti še ni odzval, saj ni prvič, da je Angelina s svojo težo dvignila prah. Nekoč je izjavila, da se nikakor ne more zrediti, saj ima ogromno obveznosti z otroki in vsemi projekti, ki jo ves čas držijo v pogonu. »Nimam anoreksije. Od nekdaj sem bila zelo suha, in če bi se lahko čez noč zredila nekaj kilogramov, bi bila, verjemite mi, presrečna,« je dodala.