Zabava

Po novem tudi registriran par

bp
10. 3. 2016, 12.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na male zaslone so se vrnili priljubljeni filozofi dnevnih sob, ki gledalce vsako sredo zvečer razveseljujejo v oddaji Bognedaj, da bi crknu televizor. Že znanim komentatorjem pa se je pridružil še en par – Sašo in Aleš.

Planet TV
Sašo in Aleš sta se pridružila že znanim legendam iz dnevnih sob.

Planet tv
Družina Sladič bo tudi v novi, že četrti sezoni skrbela za smeh.

Oddaja Bognedaj, da bi crknu televizor ponuja edinstven vpogled v dogajanje na drugi strani televizijskega ekrana. Na Planet TV se je začela že četrta sezona priljubljene oddaje, ob kateri se lahko pošteno nasmejimo, pogosto pa tudi zamislimo.

Arsen Perić/M24
Ljubo in Nadja veljata za najbolj priljubljen komentatorski par, ker sta neposredna, iskrena in zabavna.

Ljubu in Nadji, Diki in Jasni, Barbari in Stanku, Iztoku in Tinetu, Ursuli in Gregorju, Tanji in Mateji, družini Sladič, družini Petrov ter zakoncema Vražič in sosedu Jožetu se bosta z novo sezono pridružila še Sašo in Aleš, istospolni par, ki je svojo zvezo ovekovečil tudi z registracijo.

10 legend iz dnevnih sob bo vsako sredo zvečer ob 22.40 na Planet TV skrbelo za smeh v oddaji, ki je najprej postala uspešnica na britanskih tleh in je bila nagrajena tudi z bafto. 

PAR BREZ PREDSODKOV

Aleš je star 40 let, vzoren, prijazen partner, ki v prostem času zelo rad poseda pred računalnikom in sočasno z daljincem v roki srfa med TV-programi. Je odličen kuhar, ki zna iz nič pripraviti okusno kosilo ali večerjo. Sašo, ki jih prav tako šteje 40, pa je tisti, ki dobrote zelo rad poje, sem pa tja pomije posodo, a najraje vidi, da to delo opravi pomivalni stroj. Aleš in Sašo sta skupaj že deveto leto in partnersko zvezo sta tudi registrirala. Družbo jima dela čivava Tara, neizmerno prijazna in nežna psička, ki sta jo rešila pred gotovo smrtjo, kajti lastniki so jo nameravali uspavati, ker je slepa na eno oko.

Marko Vavpotič
Barbara in Stanko Vavpetič: "Ni igranja in pretvarjanja, ko naju snemajo kamere. Vse je pristno."