Zabava

Nihče je ni povabil

Irena Pirman/revija Zvezde
21. 2. 2016, 10.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Melissa McCarthy v nadaljevanje snemanja Midve z mamo ni bila povabljena, na male ekrane pa se vrača skoraj vsa ekipa serije.

profimedia
Melissa naj bi bila preveč zaposlena.

Niti pomisliti nočemo, da se morda zlata doba ameriške televizije počasi končuje, a glede na to, koliko nekdanjih uspešnic so ali še bodo oživili, so očitno v tako hudi krizi, da se morajo začeti zatekati k preizkušenim formulam.

Potem ko sta se Mulder in Scully v Dosjejih X že uspešno zagrizla v nove primere, čakamo še na Twin Peaks in na Midve z mamo. Glavni igralki Lauren Graham in Alexis Bledel sta že za kot pribito potrdili, da sta zraven, videti pa je, da Melissa McCarthy ni bila povabljena k ponovnemu sodelovanju. »Na žalost ne Suki (lik, ki ga igra) ne mene ni nihče povabil, naj se vrnem v Stars Hollow (izmišljeno mesto, kjer se dogaja serija), želim pa jim vse najboljše,« je na Twitterju zaradi številnih ugibanj pojasnila Melissa, katere serija Mike & Molly se prav tako izteka, ima pa na zalogi še nekaj filmov, ki prihajajo v kino, med drugim Izganjalce duhov, tako da hudega ji ni.

Avtorica serije Midve z mamo Amy Sherman-Palladino je povedala malce drugačno zgodbo: da Sikujinega lika niso vnesli v scenarij zaradi Melissine prezaposlenosti. »Njeni ekipi sem vseeno dejala, da bom napisala prizor zanjo, če bo imela kakšno popoldne prosto. Melissa je bila ena od nas. Če bo imela prosti trenutek, da bi pritekla k nam – samo za hip, če ne bi šlo drugače – smo takoj za stvar. Tudi če bi bilo to v zadnjem trenutku, bi se že česa domislili.« Morda pa Melissi njena ekipa ni prenesla tega sporočila.

Družba Netflix pripravlja štiri 90-minutne epizode, v katerih bodo nastopili Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Sean Gunn in Keiko Agena.