Zabava

Med Madonno in kartelom

Irena Pirman/revija Zvezde
30. 1. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Težave in radosti Seana Penna

zimbio
Sean ima srečo v ljubezni, a težave z zakonom.

Madonna in Sean Penn ne moreta drug brez drugega. Pred kratkim je tako Madonna nekdanjega moža prišla podpret na dobrodelno prireditev za organizacijo Haitian Relief. Pozirala sta tudi za fotografije, družbo sta jima delala njena otroka Mercy in David. Na sami prireditvi sta ves čas sedela skupaj, se večkrat objela, Madonna pa je presenetila vse, ko je zapela La vie en rose in se pri tem spremljala na ukulele. »Želim povedati, Sean, da te imam rada od trenutka, ko sem te prvič videla, in te imam še vedno enako rada,« je dodala.

Prejšnji mesec je tudi pričala Seanu v prid v njegovi tožbi za deset milijonov dolarjev, ki jo je vložil proti filmarju Leeju Danielsu, ki je Seana v nekem intervjuju označil za nasilneža. Med drugim je pojasnila, da sta se v zakonu s Seanom večkrat srdito sprla, da pa se je nikoli ni dotaknil. »Trditve, da se me je, so iz trte zvite, nezaslišane, zlobne, neumestne in lažne.« Od njenega obiska na sodišču krožijo govorice, da se med nekdanjima zakoncema spet nekaj plete. Ločila sta se leta 1989. Madonna je Seana na Haitiju obiskala že novembra leta 2013, torej sta že nekaj časa (spet) v stikih.

twitter
Sean Penn in El Chapo

Malo manj vesela novica je, da Seana zaradi skrivnega srečanja z El Chapom, ki je eden najzloglasnejših šefov kartelov v Mehiki, preiskujejo mehiške oblasti. Menda Sean ni hotel izdati, kje je El Chapo, a so mu mehiške oblasti prav zaradi srečanja s Seanom hitreje prišle na sled. Sestala sta se oktobra v mehiškem pragozdu – za pot od Los Angelesa do tja je potreboval 14 ur –, pripravili pa so ga Penn, mehiška igralka Kate del Castillo in še nekdo, in sicer z dovoljenjem kartela Sinaloa. Oblasti preiskujejo tudi del Castillovo. El Chapo je v nenavadnem intervjuju s Seanom priznal, da je največji preprodajalec mamil na svetu. »Za distribucijo imam floto podmornic, letal, tovornjakov in čolnov,« se je pohvalil. Povedal je tudi, da je v Nemčijo poslal inženirje, ki so se naučili, kako zgraditi predor, ki ga je nazadnje uporabil za pobeg iz najstrože varovanega zapora. Do intervjuja s Pennom – objavljen je v reviji Rolling Stone – je zagotavljal, da je samo kmet.

Mafijca so 7. januarja po strelskem obračunu aretirali mehiški marinci in ga poslali nazaj v zapor.