Zabava

Voditelj si bo na Oskarjih dal duška

mv
26. 1. 2016, 18.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Okoli podelitve najbolj prestižnih filmskih nagrad oskarjev, ki se bo zgodila v Los Angelesu konec februarja, je ogromno polemik, saj so se nekateri temnopolti igralci odločili za bojkot, toda voditelj Chris Rock bo to vzel kot navdih za vodenje prireditve.

zimbio
Chris že snuje nov scenarij, v katerem si bo dal duška.

Komik Chris Rock se zaradi polemike okoli nominacij ne misli odpovedati vlogi gostitelja. Nasprotno! Prah, ki se dviguje okoli tega, bo izkoristil za navdih za nov scenarij, ki ga ravnokar piše, v njem pa nikakor ne bo manjkalo šal na račun »tako belih oskarjev«. Producent Oskarjev, Reginald Hudlin, je za Entertainment Tonight potrdil, da je Chris Rock, ki bo 28. februarja vodil podelitev, zakopan v delo, saj snuje povsem nov scenarij, ki bo izražal aktualno stanje. 

profimedia
Producenti zaupajo v to, da bo Rock prireditev izpeljal korektno.

Rock je najbolj primerna oseba, da govori o tem

»Z ekipo scenaristov smo se zaklenili v sobo, saj smo se odločili, da zaradi polemik in vsega zavržemo stari scenarij in napišemo novega. Akademija je vznemirjena, ker bodo šale letele tudi na rasno polemiko. Vedo, da občinstvo to hoče, in v tem jim bomo ustregli. Chris je zelo temeljit. Je čudovit in imam tisočodstotno zaupanje vanj, da lahko postreže s čim, o čemer bodo ljudje govorili še tedne zatem,« je prepričan Hudlin. Podobno menijo tudi njegovi kolegi, saj je komik Marlon Wayans izjavil, da »ni boljše osebe, kot je Chris Rock, da govori o teh rečeh«.