Zabava

Abba po dolgih letih spet skupaj

J.P.
21. 1. 2016, 10.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

So ena najuspešnejših glasbenih skupin v zgodovini, njihovi hiti pa se vrtijo že pet desetletij. V ljubljanski Hali Tivoli pa bomo lahko v soboto, 23. aprila, prisluhnili eni najuspešnejših ABBA Real Tribute skupini na svetu!

Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog in Björn Ulvaeus

Člani skupine upajo, da bo restavracija Mamma Mia! The Party, podobna uspešna kot musical Mamma Mia!, ki je premiero doživel leta 1999 v Londonu, na Broadwayju pa je gostoval kar 14 let.

Abba se kot skupina v javnosti ni pojavila že več kot sedem let. Do predvčerajšnjim, ko se je četverica pokazala na odprtju nove restavracije v Stockholmu, kjer lahko gostje med obedom uživajo v predstavi, ki temelji na glasbi švedske skupine.

Agnetha Fältskog (65), Björn Ulvaeus (70), Benny Andersson (69) in Anni-Frid Lyngstad (70) so bili nazadnje skupaj fotografirani leta 2008, ko so se na premieri filma Mamma Mia! sprehodili po rdeči preprogi.

Abba Real Tribute Band pa bo Slovenijo obiskal v soboto, 23. aprila. V ljubljanski Hali Tivoli bodo skupaj s predskupino Marwin Show band pričarali nepozaben celovečerni spektakel, poln nostalgije in največjih hitov Abbe.

Več informacij lahko najdete na Facebook strani ABBA Real Tribute Band, cenejše vstopnice so že naprodaj ekskluzivno na spletni strani Eventim.si

Abba Real Tribute Band bo Slovenijo obiskal v soboto, 23. aprila,