Zabava

Vesela Štajerka Mojca postala mamica

am
20. 1. 2016, 22.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Harmonikašica Veselih Štajerk, Mojca Črešnar, te dni žari od sreče, saj je postala mamica. Porod je potekal brez težav, čestitke pa dežujejo od vsepovsod.

Osebni album
Mojca Črešnar, harmonikašica Veselih Štajerk

14. januar je bil, kot kaže, več kot vesel za harmonikašico Veselih Štajerk, saj se je tega večera Mojci Črešnar rodila punčka po imenu Evita. »Večer nama je polepšal blagi jok čudovite pupike. Natančneje, ob 20.46 je v najino življenje posijal nov sončni žarek upanja in veselja ter nama s tem dal nov smisel življenja. Najlepše, kar se nama je lahko zgodilo, je prikupna Evita, velika 52 cm in težka 3510 g,« sta nam sporočila presrečna mamica Mojca in ati Davorin.

Osebni album
Vesele Štajerke – Vida, Loti, Marjana in Mojca – so si vzele krajši premor.

JESENI NAPOVEDALE PREMOR

Vesele Štajerske so lansko jesen presenetile v oddaji Slovenski pozdrav, saj so napovedale krajši premor. Takrat so vsem ljubiteljem domačih viž – poleg tega da so predstavile povsem novo poskočno polko Moj ljubi – še sporočile, da bodo za eno leto odložile svoje inštrumente in se posvetile družinskemu življenju. V vmesnem času bodo pripravljale nove pesmi in snovale nove ideje, tako da se bodo po premoru, predvidoma še letos, z veseljem vrnile z novostmi. Vida, Loti in Marjana so takrat v oddaji več kot presenetile še kolegico Mojco, saj so ji podarile zibelko, ki ji bo zdaj še kako prav prišla.