Zabava

Naredila bo vse, da dobi še oskarja!

ns
7. 1. 2016, 19.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Svetovna zvezdnica Beyonce naj bi se po grammyjih podala še v boj za najprestižnejšo filmsko nagrado, oskarja. Trenutno naj bi pisala scenarij za film o ženski z veliko zadnjico.

Arhiv Svet24
Beyonce bo še enkrat dokazala, da je pri doseganju svojih ciljev neustavljiva.

Beyonce naj bi se po poročanju tujih medijev po glasbenih podvigih lotila še filmskega sveta. Pospešeno naj bi pisala scenarij za film o Saartjie Baartman, ženski, ki so jo v 19. stoletju razkazovali zaradi njene ogromne zadnjice.

Vse, kar naredi Beyoncé, je osupljivo.

Poleg pisanja scenarija naj bi si Beyonce, ki velja za eno največjih zvezdnic ta hip, zaželela odigrati glavno vlogo. Pri pisanju in morebitnem igranju ji bodo pomagali številni strokovnjaki in strokovnjakinje, Beyonce pa je že povedala, da se je vrgla v raziskovanje zgodbe. »Že nekaj časa se intenzivno ukvarjam z raziskovanjem življenja Južnoafričanke, ki so jo v njenih dvajsetih prodali v London, tam pa sta jo zdravnik Alexander Dunlop in zabavljač Hendrik Cesars razstavljala kot zdravstveno posebnost. Po Dunlopovi smrti se je preselila v Pariz, kjer jo je pregledoval profesor primerjalne anatomije Georges Cuvier. Po Napoleonu velike zadnjice niso bile več zanimive, zato je Baartmanova umrla v revščini, stara komaj 25 let, njeno truplo, natančneje možgane, okostje in genitalije, pa so skoraj 150 let razstavljali v pariškem Musée de l'Homme,« je vsa vzhičena povedala Beyonce.

Arhiv Svet24
Štiriintridesetletnica naj bi poleg pisanja scenarija snemala novi album, ki naj bi izšel še letos.

V ŽELJI PO OSKARJU BO NAREDILA VSE

Tuji poznavalci pravijo, da naj bi si Beyonce že nekaj časa želela oskarja, in najnovejši poskus pisanja in igranja v filmu naj bi služil prav temu cilju.

Poleg pisanja scenarija naj bi si Beyonce, ki velja za eno največjih zvezdnic ta hip, zaželela odigrati glavno vlogo v filmu. 

Štiriintridesetletnica naj bi poleg pisanja scenarija snemala novi album, ki naj bi izšel še letos, kar je le še en dokaz več, da superzvezdnica, ki podira rekord za rekordom, misli resno glede vsakega projekta, ki se ga loti. In prav zato mnogi verjamejo, da ji oskar ne bo ušel, saj velja, da kar si Beyonce zaželi, to Beyonce tudi dobi … A na odgovor, kdaj se ji bo uresničila dolgoletna želja po oskarju, bo treba počakati vsaj leto dni.