Zabava

Nikdar več k svoji mami!

mv
29. 12. 2015, 21.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Medtem ko večina družin praznike preživlja skupaj, se Madonna letos tega ne more veseliti. Njen 15-letni sin Rocco se je namreč odločil, da želi konec leta preživeti z očetom Guyem Ritchiejem v Londonu, ne le to, najstnik je odločen, da se ne bo vrnil v ZDA, saj z mamo menda ne želi več živeti.

zimbio
Madonna je praznike preživela brez najstniškega sina, ki je pobegnil k očetu v London.

Madonna je letos doživela božič, ki ji bo ostal v spominu ne po prijetnem času, preživetem z najbližjimi, ampak po tem, da je praznike preživela brez svojega sina Rocca. Petnajstletnik se je namreč odločil, da želi v London k očetu, režiserju Guyu Ritchieju, ki ga je sprejel z odprtimi rokami. To je pop zvezdnico zelo razžalostilo, svojemu sinu je voščilnico za božič poslala kar prek instagrama, kjer je objavila svojo fotografijo z njim. »Vesel božič sončku mojega življenja,« je zapisala pod sliko, ki je razkrila, da se tudi zvezdniki spopadajo s povsem običajnimi družinskimi težavami.

instagram
Mladi Rocco ima dovolj maminega obnašanja.

Rocco je zadnje mesece z mamo preživljal na turneji, kjer je pomagal pri organizaciji, kar mu je šlo menda zelo na živce. Motilo ga je tudi, da je njegova mama na spletu objavljala njegove fotografije, ki niso bile za javnost, in ga s tem sramotila.

zimbio
Guy Ritchie je sina z odprtimi rokami sprejel v svojo novo družino.

Rocco želi ostati v Londonu

Zvezdnica je najstnikovo željo, da letošnji božič preživi na Otoku, na videz sicer sprejela, a se je ustrašila, da se 15-letnik res ne bo več vrnil v njen dom, zato je za pomoč prosila sodišče. S posredovanjem slednjega je svojega nekdanjega moža prosila, naj najstnika osebno pripelje nazaj v New York, a se to še ni zgodilo. Roccovi prijatelji pravijo, da ima dovolj življenja z ekscentrično mamo ter želi od zdaj živeti z bolj umirjenim očetom in njegovo novo družino.