Zabava

Znani Slovenci, ki so se letos poročili

mv
24. 12. 2015, 21.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Leto 2015 se počasi izteka, mnogim znanim Slovencem pa bo ostalo v lepem spominu, saj so se v tem času sprehodili pred oltar s svojimi boljšimi polovicami in jim obljubili večno zvestobo.

facebook
Marika Savšek je odprla sezono slovenskih estradniških porok.

Sezono porok je odprla mis Universe Slovenije 2010 Marika Savšek, ki se je na svoj rojstni dan, 9. maja, civilno poročila s svojim dolgoletnim izbrancem Jernejem Jevniškom, 13. junija pa še cerkveno. Par že ima hčerkico Nikolino, ki bo v kratkem postala starejša sestrica. Za njo se je 6. junija pred oltar sprehodila manekenka in voditeljica Tjaša Kokalj, ki je usodni da dahnila svojemu dolgoletnemu partnerju Klemenu Jerali.

Ffacebook
Tjaša Kokalj je Klemnu Jerali dahnila usodni da.

Na isti dan je večno zvestobo svojemu izbrancu Gorazdu Kocbeku obljubila tudi sanjska ženska Mihaela Miša Margan, na poroki pa je bila tudi njuna hčerka Kiana.

Naslednji izjemno plodni dan za poroke je bil 21. junij, ki je postregel s kar štirimi pari estradnih mladoporočencev.

facebook
Manekenka Natalija Osolnik se je poročila na Bledu.

Manekenka Natalija Osolnik je na ta dan srce oddala Londončanu Nicku Rawdonu-Jonesu, ki jo je za roko zaprosil ob slovitem italijanskem jezeru Como. Rokometaš Vid Kavtičnik je 21. junija uradno zapečatil svojo ljubezen z dolgoletno partnerico Mašo, isti datum pa je bil usoden tudi za manekenko in nekdanjo lepotno kraljico Katarino Jurkovič, ki je večno zvestobo obljubila nogometašu Mišelu Radinu Mačakutu. Mladoporočenca tega dne sta tudi novinarka Aida Smajić in rokometaš Dragan Gajić. 

facebook
Katarina Jurković se je poročila ob Velenjskem jezeru.

Med mladoporočenci tudi Čakarmiš

Junija sta se poročila tudi Branko Čakarmiš in Katja Kovačič, ki bo prihodnje leto rodila. Pevka Neža Bračun - Nessy je 12. avgusta dahnila večni da svojemu dolgoletnemu partnerju, glasbeniku Damjanu Pančurju, niz slovenskih estradniških porok pa je 26. septembra končala pevka in učiteljica petja Alenka Gotar, ki je usodni da dahnila svojemu zaročencu, glasbeniku Anžetu Šuštarju.