Zabava

Aktualov koncert razprodan tudi v Stožicah

nn
7. 11. 2015, 10.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Koncert ob Aktualovem osmem rojstnem dnevu je razprodal Halo Tivoli v rekordnih desetih dneh. Vstopnice za Stožice pa so bile razprodane v samo dodatnih dveh dnevih.

Na voljo bo le nekaj dodatnih vstopnic, do katerih lahko pridete v nagradnih igrah in posebnih akcijah.

Po prepričljivi prodaji vstopnic za največji zabavni spektakel letošnjega veselega decembra v ljubljanski Hali Tivoli in množici pozivov naših poslušalcev, so se Aktualovci odločili koncert še razširiti, tako vsebinsko kot prostorsko.

Koncert bodo napolnili s še več glasbenimi presenečenji in ga preselili v večjo stožiško dvorano. Čas koncerta ostaja isti, dobimo se 4. decembra ob 20h.

Vse vstopnice za obisk koncerta v Stožicah so prodane, na voljo bo le nekaj dodatnih vstopnic, do katerih lahko pridete v nagradnih igrah in posebnih akcijah.

Nastopajoči

Z glasbo nas bodo razvajali Davor Radolfi, Kingston, Davor Borno, Klapa Kampanel in Grupa Vigor. Večja dvorana in večji oder pa zagotavljata, da vas bomo lahko še bolje razvajali z glasbenimi presenečenji.

M24
Med drugimi bo nastopila tudi Grupa Vigor.

Ste vstopnice že kupili?

Za vse poslušalke in poslušalce, ki ste si vstopnico za koncert zagotovili že pred spremembo lokacije, ni sprememb. Ob vstopu v stožiško dvorano lahko uporabite že kupljeno vstopnico (čeprav na njej piše Hala Tivoli).

Za vse, ki ste kupili vstopnice za kategorijo TRIBUNA ZAHOD in TRIBUNA VZHOD bo možen vstop v dvorano na vseh vhodih in imate prosto izbiro sedežev tudi v Stožicah. Vhod za tiste, ki ste kupili vstopnice za kategorijo PARTER bo prav tako možen na vseh vhodih. Za vse obiskovalce, ki pa ste kupili vstopnice za kategorijo VIP PARTER in VIP TRIBUNA bo odprt VIP vhod na platoju in VIP vhod v garži.

Za vse ostale informacije lahko kontaktirate podjetje Eventim, na tel. 01 / 420 50 00 ali po elektronski pošti na info@eventim.si.