Zabava

Slavko Ivančič že na nogah

Mojca Vakselj
7. 11. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Primorski glasbenik Slavko Ivančič, ki se je julija letos hudo poškodoval v prometni nesreči, je očitno lepo okreval. O njegovem izboljšanem zdravstvenem stanju je kar na facebooku pisal njegov kolega Dragan Bulič, ki se je razveselil, da je Slavka videl na nogah.

Dragan Bulič facebook
Dragan Bulič je pred dnevi objavil aktualno fotografijo z Ivančičem.

Slavko Ivančič se je 10. julija letos hudo poškodoval v prometni nesreči, v kateri je bil udeležen na motorju. Utrpel je tako hude poškodbe, da je v bolnišnici preživel preostanek poletja, konec avgusta pa se mu je stanje le začelo izboljševati.

Okreva brez hujših posledic.

Septembra so ga preselili v rehabilitacijski center Soča v Ljubljani, kjer očitno hitro in dobro okreva, saj ga je v objektiv svojega telefona ujel radijski voditelj DraganBulič in fotografijo objavil na facebooku. »Slavko Ivančič je živ in zdrav, še več – lepo govori, celo hodi sam in pozdravlja vse, ki jih je skrbelo za njegovo zdravje,« je pripisal Bulič in nadaljeval s tem, da nikoli ni dvomil, da si bo Ivančič opomogel po nesreči, saj je pred leti na teniškem turnirju preživel tudi lažji srčni infarkt.

Brez hujših posledic 

Ivančiča je poleti z motorja zbil italijanski voznik, glasbenika so takoj prepeljali v bolnišnico, kjer je potem okreval slaba dva meseca. Nekateri mediji so poročali celo, da je bilo njegovo življenje ogroženo, a se je na srečo vse obrnilo v njegovo korist in jo je odnesel brez hujših posledic.