Zabava

Neda Ukraden šokirala s fotografijo umirajoče pevke

mv
9. 10. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ljudje se s smrtjo bližnjih spopadamo na različne načine, a pevka Neda Ukraden je zelo očitno šla predaleč, ko se je od svoje prijateljice Usnije Redžepove poslovila z objavo fotografije iz zadnjih ur pevkinega življenja, ko je nemočna ležala v bolnišnici.

facebook

Selfi Nede Ukraden z umirajočo Usnijo, ki nemočno leži v bolnišnični postelji, je dvignil ogromno prahu. Neda je fotografijo objavila na facebooku, na twitterju pa se je od prijateljice poslovila s tem sporočilom: »Prišel je trenutek, ko se morava posloviti – odhaja naša draga Usnija Redžepova. Naj ti je zemlja rahla, prijateljica moja. Počivaj v miru!« Njeni spletni prijatelji so najprej upali, da gre za fotomontažo povsem oslabljene Usnije in brezhibno urejene Nede, ki se smehlja ob njeni smrtni postelji, a žal ni bilo tako.

»Na ta način sem želela ohraniti spomin na prijateljico, ki mi je bila zelo blizu. Nisem imela nobenega slabega namena,« je za srbski časopis razložila Neda, ki je fotografijo po številnih zgroženih komentarjih odstranila s svojega profila. 

Facebook

Napadel jo je tudi Joksimović 
Njena gesta je osupnila tudi številne njene glasbene kolege, ki niso mogli verjeti, da bi Neda lahko naredila kaj takega. »Sram naj te bo. Kako ti ni nerodno, da si objavila to fotografijo,« ji je na facebooku sporočil srbski pevec Željko Joksimović, ki ni mogel skriti gnusa ob objavi. Njegovemu mnenju so se pridružili tudi številni drugi glasbeniki, ki se jim je Nedina poteza zdela nizkotna in povsem brez spoštovanja do umrle Usnije.

Facebook