Zabava

Razkrivamo podrobnosti Severinine poroke

mv
24. 9. 2015, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Poroka Severine in Igorja Kojića se bo zgodila tretjo soboto v novembru, svatje so vabila prejeli pred nekaj dnevi. Udeležbo so morali potrditi v le 48 urah.

Preteklo sredo sta Severina in Igor preživela ob telefonu, na zvezi s svojim asistenti, saj sta želela pri potencialnih svatih preveriti, ali se bodo udeležili njunega posebnega dneva. Šele ko so jima zagotovili, da pridejo, jim je par poslal uradna vabila. Medtem ko je Severina pretekli vikend delala v Makedoniji, je mladi Kojić odpotoval v Beograd, kjer bo poskrbel za osnovne priprave na veliki dogodek, ki se bo zgodil 21. novembra. Zaljubljenca sta si dolgo želela, da bi se poročila v Belem dvoru, ki je nekoč pripadal dinastiji Karadžordžević, a sta si na koncu premislila in se odločila, da bosta raje najela hotel v centru Beograda.

Nosila bo obleko hrvaške oblikovalke

Severina je že pred nekaj meseci začela iskati primerno poročno obleko. Najprej se je zaljubila v kreacijo Vere Wang, ki bi jo stala okoli tri tisoč evrov, in obleko Oscarja de la Rente, za katero bi morala odšteti več kot deset tisoč evrov. Na koncu se je vseeno odločila, da bo nosila kreacijo hrvaške modne oblikovalke Matije Vujica. Ni še znano, koliko različnih oblek bo pevka nosila na poročni dan, zagotovo pa ne le ene. O morebitnih pričah priljubljene Hrvatice se za zdaj le šepeta, večina pa stavi na pevca Gorana Bregoviča, ki je Severin dober prijatelj.