Zabava

Srbska pevka je bankrotirala

mv
19. 9. 2015, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Nataša Bekvalac se je znašla v nezavidljivem položaju. Zaradi visokih obresti za kredit in visokih računov vzdrževanja je prisiljena prodati svoje luksuzno stanovanje v Beogradu. Z možem Ljubom Jovanovićem in osemletno hčerko Hano se bo preselila v manjši in cenejši dom, ki si ga bo lahko privoščila.

Pevka stanovanje v prestižnem delu Beograda, na Dedinju, prodaja skupaj z vso opremo, ki jo je zadnja leta skrbno zbirala in jo pred dvema letoma celo uvozila iz tujine. Po pogovoru z možem se je za ta korak odločila, ker ne more več plačevati kredita za luksuzni dom, poleg tega so tudi stroški vzdrževanja zelo veliki. Glede na lokacijo stanovanja in prestižno opremo upa, da ji ga bo uspelo prodati za visoko ceno. Z delom denarja od prodaje bo pevka kupila novo, manjše stanovanje v Beogradu. Na začetku so srbski mediji sicer namigovali, da se bosta Nataša in Ljubo preselila nazaj v rodni Novi Sad, a pevka to zanika.

Želita začeti na novo 

Ko je kupila stanovanje na Dedinju, je del kupnine primaknil njen oče Dragoljub, a njeni prihodki še vedno niso dohajali kreditnih obveznosti. Pevka trdi, da je prepričanje o visoki ceni njenih nastopov zmotno in da je njen honorar nekajkrat manjši od številk, ki so se pojavljale v medijih. »Ni nama zneslo odplačevati stanovanja brez veliko odpovedovanja. Želiva živeti in ne životariti, zato sva se odločila, da prodava in začneva na novo,« pravi Nataša, ki namerava najti prazno stanovanje, da ga bo lahko opremila po svojem okusu.