Zabava

Vrhunska glasba, zvezdniška postrežba

Alesh Maatko
6. 8. 2015, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V Avditoriju Portorož bo ta petek poskrbljeno za dobro glasbo, saj bodo na velikem odru nastopili priljubljeni glasbenik Ivan Zak, žurerska zasedba Vigor in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas Klemen Bunderla.

Hrvaški pevec Ivan Zak, ki je začel igrati kitaro že v otroških letih, je pri štirinajstih letih ustanovil svojo skupino. S trdim in predanim delom si je le tlakoval vse bolj uspešno, predvsem pa trdno kariero. Šestintridesetletni glasbenik je pred dvema letoma postal eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev, saj je s svojo karizmo in pojavo navdušil številne generacije, poleg tega je kot za šalo razprodal koncertne dvorane. Po številnih plesnih uspešnicah, kot so Duguješ mi ljeto, Usne varene, Jedna noč in mnoge druge, ki so ena za drugo osvojile najvišja mesta radijskih lestvic, Ivan Zak vedno znova in znova preseneti vse generacije. Ne nazadnje pa je tudi eden od redkih srečnežev pri prodaji albumov. Pred kratkim mu je namreč založba Menart v Zagrebu slovesno izročila priznanje za zlato naklado albuma Bolja od najbolje.

M24

VELIKI POLETNI KONCERT TREH NAJBOLJŠIH

Grupa Vigor, ki je nastala leta 1992, velja za eno najbolj priljubljenih skupin v zadnjem letu, navsezadnje pa izvajajo tako bogat glasbeni repertoar, da lahko zadovoljijo še najbolj zahtevnega poslušalca. Med njihovimi najbolj znanimi skladbami so zagotovo pesmi Divna, Da sam ja on, Još fališ ter mnoge druge.

Promo foto

KLEMEN BUNDERLA SE VESELI NORE ZABAVE

Na koncertu pa ne bo manjkal niti priljubljeni voditelj na Radiu Aktual Klemen Bunderla – mojster preobrazb in interpretacij, ki je v resničnostnem šovu Znan obraz ima svoj glas prepričal s svojimi zmagoslavnimi imitacijami. Klemen bo nastopil s svojo spremljevalno skupino 3Čelos, ki jo sestavljajo Sašo Kronegger, Matic Marinko, Gregor Gerbec in Željko Zuber. Skupaj so začeli delovati pred dvema letoma, ko so se na Viktorjih 2013 predstavili s prvo skladbo Lepo je.

M24.si