Zabava

Prihaja druga sezona Kmetije

am
1. 6. 2015, 08.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kot kaže, nam kruha in iger na televizijah tudi v prihodnje ne bo manjkalo. Na Planet TV prihaja druga sezona resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek.

M24.si

Po izjemni prvi sezoni Kmetije: Nov začetek so se na Planet TV odločili, da so gledalci pripravljeni na novo dozo kmečkega udejstvovanja. Tudi v letošnjem šovu pripravljajo kar nekaj presenečenj, o zmagovalcu pa bo odločal boj najmočnejših. Šov bo tekmovalcem ponudil preživetje v naravi, daleč stran od sodobnega sveta, kjer preživijo le najmočnejši. Prijave za tekmovalce, ki se bodo pomerili v šovu Kmetija: Nov začetek, so na Planet TV že odprte.

M24.si

»Iščemo najsposobnejše, najiznajdljivejše in najmočnejše ženske in moške, ki se bodo pomerili v resničnostnem šovu. Zmagovalec bo domov odnesel 50 tisoč evrov,« so nam zaupali ustvarjalci, ki so še dodali, da prijave zbirajo na naslovu kmetijanovzacetek@planet-tv.si. Naj dodamo, da morajo biti tekmovalci polnoletni, ob prijavi pa morajo poslati naslednje podatke: ime in priimek, naslov, kontakt, datum rojstva in svojo fotografijo.

M24.si

Osvežimo spomin na prvo sezono. Sredi decembra leta 2014 se je po 15 tednih kmečkih peripetij končal šov Kmetija: Nov začetek. V superfinalu sta se pomerila Denis Toplak in Darinka Košenina. Zmagovalec šova je postal 27-letni nogometaš Denis Toplak iz okolice Maribora, ki je domov odnesel 50 tisoč evrov. Glede na to, da je vedno urejeni tekmovalec več kot tri mesece bival v povsem drugačnih razmerah, je takoj po zmagi najprej očistil sebe. »Doma bom šel najprej v banjo, kjer se bom temeljito umil in pobril. Kompletna depilacija in spanje,« je takrat, takoj po zmagi dejal Denis. Tudi drugouvrščena Darinka nam je po prvi sezoni šova zaupala, da se je po šovu najprej dobro oprhala, nenazadnje pa po šovu drugače gleda na življenje. Za nagrado se je sicer v prvi sezoni borilo 16 tekmovalcev, oddajo pa je povezovala pevka Saša Lendero.

M24.si