Zabava

Smo res vse bolj sebični?

Alesh Maatko
29. 5. 2015, 22.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Muff so z istoimenskega prvenca nanizali že mnoge uspešnice. Tudi njihova nova bo zagotovo osvojila poslušalce, saj prinaša pomenljivo in močno sporočilo.

Tibor Golob

Zgodba Aha je zelo hitro in spontano nastala že pred dvema letoma, zaradi družbeno-kritičnega sporočila pa je bila med ducatom skladbami na albumu uvrščena na prvo mesto. Besedilo govori o tem, kako ljudje postajamo vse bolj sebični in dvolični, brez tiste prave čiste iskrenosti in pristnosti. Okolje, v katerem živimo, postaja vse bolj umetno in zlagano.

Za pesem že nastaja videospot, ki ga bodo sestavljali kadri z različnih koncertnih lokacij (Ljubljana, Hrvaška, Slovenj Gradec, Maribor, Novo mesto in druga), nekaj pa jih bo iz studia Jork v Dekanih, kjer je skupina Muff posnela štiri pesmi za prvenec. Ob radijskem izidu singla Aha, ki s ponavljajočim se »aha« že po prvem poslušanju zanesljivo zleze v uho, pa je ena najbolj priljubljenih domačih pop zasedb pri nas v sodelovanju s fotografom Tiborjem Golobom na gradu Štanjel posnela tudi nove fotografije.