Zabava

Srbska starleta ujeta v trojčku z znanim politikom in njegovo ženo

mv
27. 5. 2015, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Srbska manekenka Nataša Šavija naj bi se redno dobivala s politikom mlajše generacije in njegovo ženo. Trojica se je srečevala izključno zaradi seksa.

Srbski časopis Kurir Stars poroča, da naj bi se Nataša Šavija, manekenka in starleta, ki je sodelovala v resničnostni oddaji Parovi, pred časom redno dobivala z znanim srbskim političnim obrazom in njegovo ženo. Spoznal naj bi jih skupni prijatelj, Nataša pa naj bi paru že takoj na začetku namignila, da rada eksperimentira. Politik (ime je uredništvo obdržalo zase) naj bi v Novem Beogradu najel stanovanje namenjeno le njihovim srečanjem, kjer so vsi trije lahko nemoteno uživali v posteljnih igricah. Nataša naj bi bila za svoje usluge včasih plačana tudi po več tisoč evrov na noč.

Veljata za običajen in zgleden par

Ni prvič, da so na dan prišle podrobnosti seksualnega življenja skrivnostnega politika, saj naj bi z ženo redno prakticirala najem elitnih prostitutk. Večkrat naj bi se zabavali le njegova žena, on pa je užival v opazovanju. Politični par naj bi v javnosti veljal za zgleden in povsem običajen zakonski par, ki pa se za štirimi zidovi očitno rad sprosti!