Zabava

Nova pevka ima mehak glas

am
25. 5. 2015, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Skupini Flora&Paris, ki je še pred lanskoletno zimo predstavila debitanski album z desetimi skladbami, se je pred kratkim pridružila nova pevka Patricija.

Promo foto

Pevka Flora, po kateri so fantje iz skupine Orlek dobili navdih za naziv nove glasbene skupine pred dobrima dvema letoma, je zaradi trenutnih študijskih obveznosti mikrofon prepustila pevki Patriciji Škof. Tudi nova pevka ima prepoznavno mehak glas, ki ga je izpopolnjevala na srednji glasbeni šoli v Mariboru, znanje pa bo še letos nadgrajevala na glasbeni akademiji. Da skupina čez zimo ni bila zelo aktivna, je še en razlog.

Trenutno je odsotna tudi saksofonistka in flavtistka Tjaša Perigoj, ki je pred dobrim mesecem rodila sina Vala. Tjašo trenutno nadomešča Matej Kužel, ki je del Magnificove spremljevalne skupine, s katero je posnel tudi zadnja dva Magnificova albuma Montevideo Bog te video in Montevideo Vidimo. V tej nekoliko spremenjeni zasedbi se bodo fantje in dekle predstavili na koncertih 30. maja v Klubarju v Kranju ter 19. junija v Zagorju, na prireditvi Poletno mesto v parku Dr. Janeza Drnovška. Prenovljena skupina se bo v bodoče tako predstavljala v izjemnem akustičnem zvoku, ker, kot pravijo člani skupne, "je ta najbolj prijeten človeškemu ušesu, obenem pa dopušča veliko manevrskega prostora za dinamiko in jakost v izražanju."