Zabava

Joggjeans zabava ob otvoritvi nove Diesel trgovine

nn
26. 3. 2015, 16.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Kultna italijanska blagovna znamka Diesel je svoj novi 'shop in shop' v Emporiumu odprla na najboljši možni način – s sproščeno zabavo za vse njene zveste oboževalce. Tako je postala nova trgovina Diesel eno izmed 5000 prodajnih mest v več kot 80-ih državah po vsem svetu.

Arhiv Svet24

Na zabavi so se Diesel »fan-i« fotografirali v novih modelih joggjeans 'Dieselk', ki so pravi hit pomladi. Hibrid med jeansom in posebnim jersey-jem omogoča, da se popolnoma oprimejo telesa, a so hkrati lahke in elastične in se v njih počutite sproščeno ves dan, kjerkoli ste in karkoli počnete. V skoraj štirih desetletjih je blagovna znamka, ki je bila sprva znana po jeansu (zlasti legendarnih kavbojkah), zrasla v prepoznavno »life style« blagovno znamko oblačil in modnih dodatkov.

Njen ustanovitelj, Renzo Rosso, pa je vizionarsko širil znamko na spodnje perilo, kozmetiko, pohištvo, obutev, ure, celo čelade….. Gostje so uživali v ogledovanju najnovejših kosov iz nove ženske in moške kolekcije Diesel, 10 srečnih nagrajencev pa je si je lahko izbralo svoje, čisto prilegajoče joggjeans-ke.