Zabava

Severina zaljubljena v Slovenijo? Poglejte, kakšna očala si je nadela!

A.M.
18. 3. 2015, 21.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V Smučarskem centru Cerkno je te dni potekala velika zimska zabava s Severino in Gadi, ki so zbrano množico zabavali pred idilično Alpsko perlo na vrhu smučarskega centra.

Zoran Abram/Cerkno resort

Organizacijska ekipa je dogodek pripravljala več mesecev, zaradi zahtevne logistike pa je bila organizacija še toliko bolj zahtevna. Konstrukcijo velikega odra in tehnično produkcijo je bilo namreč na prireditveni prostor treba pripeljati s snežnimi sanmi in teptalci.

Zoran Abram/Cerkno resort

Večtisočglava množica je uživala ob nastopu zasedbe Gadi, ki so dvigovali vzdušje za vrhunec popoldneva, nastop Severine na 1300 metrih nadmorske višine. Severina ja na koncertu navdušila z vsemi največjimi uspešnicami, med katerimi niso manjkale Dodirni mi koljena, Uzbuna, Gas Gas, Italiana … Za splošno navdušenje obiskovalcev pa sta poskrbeli še skladbi Na Golici in Mi se imamo radi.

Zoran Abram/Cerkno resort

Severina, ki je bila navdušena nad profesionalno organizacijo, prizoriščem, odzivom zbrane množice in kulinariko, nam je zaupala, da je to njen prvi koncert v kateremkoli smučarskem centru in da se bo v Smučarski center Cerkno z veseljem vrnila. Z njenimi besedami: »To je odlična zgodba, samo nadaljujte.«

Zoran Abram/Cerkno resort

S tem dogodkom so organizatorji dokazali, da je prizorišče na vrhu Smučarskega centra Cerkno odlično za organizacijo tovrstnih dogodkov. Veliki koncert s Severino in Gadi pa nikakor ne pomeni zaključka letošnje sezone v Smučarskem centru Cerkno, saj so smučarske proge še vedno odlično pripravljene, spomladanska smuka pa je vedno nekaj posebnega.