Zabava

Se še spomnite Eminemove hčerke? Poglejte si jo sedaj!

M.J.
18. 3. 2015, 13.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Eminemova hči edinka je zrasla v prekrasno dekle, poleg dobrega izgleda pa se lahko pohvali tudi z uspehom v šoli.

arhiv

Hailie Jade Scott Mathers, znana tudi kot edina hči znanega rapereja Eminema, je pritegnila pozornost svetovne javnosti. Mala Hailie ni več tako majhna. Danes je 19-letno prekrasno dekle, ki se lahko pohvali z odlično opravljeno maturo, med izobraževanjem na srednji šoli pa je igrala rokomet in bila članica dijaškega sveta.

Facebook

Kot razkriva, se bo vpisala na fakulteto v Michiganu, kjer bi rada študirala psihologijo in podjetništvo. Hailie ne skriva hvaležnosti svojim staršem, da so jo izoblikovali v osebo kakršna je. »Mama in oče sta me vedno spodbujala, da naj bom takšna kakršna sem in mi dajala napotke, kako naj to dosežem,« je izjavila Hailie že na začetku srednje šole.

Njena starša, Eminem in Kim Mathers, sta v preteklosti polnila novinarske članke s svojim burnim odnosom. Par je bil skupaj od srednje šole dalje, leta 1996 sta dobila Hailie, leta 1999 sta se poročila in leta 2001 razšla. Pred petimi leti sta ponovno stopila v zakonski stan, toda po nekaj mesecih sta se ponovno razšla

Burna zveza Eminema in Kim Scott

Slavni raper je o kaosu svojega življenja spregovoril skozi pesmi, med katerimi so najbolj poznane Kim in Stan ter pesem posvečena Hailie - Hailie's Song.

Facebook