Zabava

Marko Vozelj spet s Čuki?

Alesh Maatko
22. 12. 2014, 21.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ko skupina Čuki izda nov album in ga predstavi javnosti, se vedno ve, da bo ta dogodek nekaj posebnega, ne nazadnje pa ob predstavitvi nikoli ne manjka dobre glasbe, saj znajo Jože, Jernej, Matjaž in Vinko vedno poskrbeti, da se udeleženci imenitno zabavajo in so deležni mnogih presenečenj.

Grega Wernig, Janez Kočar

Pred kratkim so za nepozabno druženje poskrbeli v restavraciji Angel. Že ob prihodu so vsakega obiskovalca presenetili z albumom, a še prej so se morali vsi podpisati na veliki pano, ki bo krasil njihov delovni prostor za vaje. Na tabli so tako podpisi številnih glasbenih kolegov, s katerimi imajo Čuki vedno prijateljske odnose. Seveda pa so se najprej podpisali sodelujoči gostje na novem albumu – Modrijani, ki so sodelovali pri že ponarodeli pesmi Daj mi poljub, pa simpatična Majči in Barbara Žerjal iz skupine Donačka, ki igra violino v uspešnici Z nogo ob tla.

Grega Wernig, Janez Kočar

Poleg glasbenikov so se podpisali in srečo novemu albumu zaželeli tudi ostali estradniki, in sicer Jožetova prijateljica Rosvita Pesek, Jožetov televizijski kolega Boštjan Romih z ženo Laro, Tof, Igor Pirkovič, glasbena urednika Dean Windish in Dragan Bulič, Urška Bračko, Jernejev brat Miha Tozon, Eva Cimbola ter ne nazadnje tudi še Jernejev sokrajan Jan Plestenjak, bodoča mamica Natalija Verboten skupaj z možem Dejanom, pa legende, kot so Andrej Šifrer, Lado Leskovar, Mitja Rerenc, Aleš Bartol, Anže iz skupine Gadi, Dejan Vunjak in mnogi drugi.

Grega Wernig, Janez Kočar

Ko so Čuki odigrali večino uspešnic z nove zgoščenke, pa je sledilo še gurmansko presenečenje; fantje so namreč lastnoročno spekli pice povabljencem. Glavna specialiteta je bila seveda pica Bam bam bam, ki je bila po mnenju okuševalcev dobrot in hkrati povabljencev prav takšna kot njihova glasba. Vsebovala je obilo dobre volje, bila je malce pikantna, sočna in nepozabna.

Grega Wernig, Janez Kočar

Grega Wernig, Janez Kočar

Grega Wernig, Janez Kočar