Zabava

Zapeljiva superbabica

A.M.
22. 12. 2014, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ena izmed največjih zvezd nekdanje skupne države te dni znova dokazuje, da ji nič ne more do živega. 64-letna Neda Ukraden, ki z različnimi glasbenimi liki navdušuje v resničnostnem šovu Tvoj obraz zvezni znano, se je odločila, da si njeni številni oboževalci te dni zaslužijo prav posebno darilo – novo pesem.

Dejan Miličević

»Nema, nema je vesela pesem, ki je več kot primerna za novoletno vzdušje,« je povedala Neda in obenem dodala, da v pesmi pripoveduje o tem, kako lahko ljubezen skozi čas postane zadušljiva. »Čeprav žena ljubi moža in si z njim želi na konec sveta, vseeno ne bi bila rada zaprta za štirimi stenami.Tako kot vsi ostali bi se tudi ona razvedrila s svojimi prijatelji,« pripoveduje zgodbo Neda, ki je v glasbenem svetu še kako dejavna, predvsem pa se odlično počuti ob mlajši publiki, saj ji ta daje še večjo voljo in energijo do glasbenega ustvarjanja.

Nad dobrim odzivom pa je zadovoljen tudi avtor Dušan Bačić, ki nam je še zaupal, da je vesel, da bodo Nedine oboževalce navdušili ravno pred prazniki, saj je to ravno prava pesem za ples in zabavo.