Zabava

VROČE: Klemen priznal, da je Evi pomagal z modrčkom

K.Š
6. 12. 2014, 11.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Aktualov 7. rojstni dan bo ostal v spominu mnogih kot najboljši žur zadnjega leta. Pogovarjali smo se s Klemnom Bunderlo, ki nam je povedal tudi nekaj zelo 'sočnih'.

KMA

Ste bili na žuru leta? Preverite, če vas je naš fotograf ujel!

Klemen Bunderla: "Že med Galamo pred halo Tivoli smo se noro zabavali! Spoznal sem poslušalko, ki se je predstavila kot tista, ki me je zgečkala že, ko sem bil dojenček. Najbolj pa sta me se pred koncertom presenetili zvesti poslusalki Maša in Andreja, ki sta v zahvalo za lepa jutra ob radiu Aktual zavili lepo darilo (tudi Evi C. sta prinesli enega), zaradi katerega bom po vsaki športni aktivnosti spet svez ko rožica, hehe. Sem se pa na tem koncertu pocutil naaajbolj zahrbtno do zdaj! Moja najboljsa sovoditeljica Eva Cimbola je bila takooo poskočna, tako divje je plesala in skakala, da se ji je mikrofon neprestano snemal z elastike (od nedrčka!!!). In kdo je bil najbolj pri roki oz. pri hrbtu? Jaz! Hehe, ni svoh služba, a ne! "
Klemen je v teh dneh z ekipo vrhunskih glasbenikov posnel novo skladbo, ki jo bo predstavil čisto kmalu. Do takrat, pa si lahko osvežimo spomin na njegove vokalne vragolije s spodnjim videospotom!