Zabava

Sem so vodilni na RTV-ju vodili svoje ljubice

M.J.
20. 11. 2014, 14.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Na enem izmed slovenskih nepremičninskim portalov se je pojavil oglas za luksuzno vilo, ki se nahaja v Dutovljah na Krasu. Šlo naj bi prav za tisto vilo, v kateri naj bi bivša žena Barbara Volčič Lombergar našla svojega moža, medtem ko se je ta mečkal z odgovorno urednico informativnega programa RTV Ksenijo Horvat Petrovčič.

Stoja

Luksuzna vila meri skoraj 300 kvadratnih metrov, zgrajena pa je bila davnega leta 1700. Kljub temu je vila luksuzno in sodobno opremljena, saj je bila prenovljena pred komaj tremi leti. Po podatkih nepremičninskega portala luksuzno vilo cenijo na 400.000 evrov, vprašanje pa je, če bo kdo pripravljen odšteti zanjo tako zajeten kupček denarja. Vila, katera premore tudi solidno velik bazen in je renovirana v sredozemskem slogu, naj bi bila v lasti Janeza Lombergarja, v.d. direktorja Javnega zavoda RTV Slovenija.

Mediaspeed

Žena Barbara Volčič Lombergar je svojega moža zalotila v objemu Ksenije Horvat Petrovčič in to prav te tej družinski počitniški 'hiški'. Kaj se je v resnici dogajalo v sicer idiličnem okolju lično obnovljene kraške domačije z bazenom, vedo le oni trije, a zgodba že od sredine junija buri duhove in domišljijo. »Res sem ga imela rada! Verjela sem vsaki njegovi besedi in 14. junija se mi je svet podrl na glavo! Zlomil mi je srce in ranil dušo.« Še dobro, da mami ob strani stojijo vsi trije otroci, Jakob in Ivana iz prvega zakona ter Tara, plod velike ljubezni z Janezom.