Zabava

Stresno življenje znanega televizijskega para

B.P./Lady
24. 9. 2014, 11.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Priljubljena televizijska voditelja Lili Žagar in Marko Potrč sta se spoznala in zaljubila na delovnem mestu, med televizijskimi kamerami. Na začetku njune zveze je bil Marko tisti, ki je slovel po svojih izvirnih zamislih, medijski prepoznavnosti in voditeljskih sposobnostih, z leti pa se mu je njegova draga hitro približala in ga nazadnje celo presegla. Med njima se je tako nehote začelo rivalstvo, ki je pošteno načelo njune živce.

Facebook

Pri Potrčevih zadnje tedne živijo med škatlami, saj so na vrhuncu selitvenega kaosa.

Lili Žagar je postala zaščitni obraz resničnostnega šova Gostilna išče šefa, on pa sovoditelj kviza Moj dragi zmore, ki ga je začinil s svojo sproščenostjo in humorjem. Vsak je na svojem področju zelo suveren, toda ali je to tudi cena njune sreče?

Ves čas sta razpeta med novim domom, ki ga gradita na Štajerskem, in delom v slovenski prestolnici. Tako pestro življenje, ki od njiju že tako zahteva ogromno energije, pa sta si še dodatno popestrila z zbadljivkami v smislu kdo bo koga, s katerimi se »obmetavata« kar po spletu.

Lili je tako pred časom priznala, da se še ni povsem prilagodila štajerskemu okolju, nato pa pod fotografijo z novo pričesko pomenljivo zapisala, da je prišel čas za ločitev. S tem je vrgla kost opravljivcem, ki so jo takoj zagrabili, češ da se Lili in Marko razhajata, toda Lili je v resnici mislila le na svoje lase. Marko ji seveda ni ostal dolžan. Vrnil ji je z objavo fotografije, na kateri se pači in sporoča, da to, kar zmore Lili, zmore tudi sam – pozirati z novo pričesko namreč. 

Arhiv Lady

Šale gor ali dol, Lili in Marko sta po naših informacijah še vedno zelo srečna skupaj. Dejstvo pa je, da sta se znašla pred veliko življenjsko prelomnico, kot je selitev v družinsko hišo. Selitev s seboj prinese veliko lepega, pa tudi veliko skrbi. Ko pa bo vsega tega konec, bosta simpatična televizijca začela razmišljati še o zadnjem skupnem podvigu – poroki. Ta bo prišla kot pika na i njuni dolgoletni ljubezni, ki se je ohranila kljub neusmiljenemu delovniku, nenehnemu stresu in delu na konkurenčnih televizijah.