Zabava

Stresni časi za Špelco Kleinlercher

A.C./Lady
14. 9. 2014, 08.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Čeprav si je Špela Kleinlercher, nekdanja članica zasedbe Atomik Harmonik, zgradila uspešno pevsko kariero in je imela ambiciozne načrte za prihodnost, je bilo, ko je srečala postavnega hokejista Žigo Pavlina, dilem hitro konec.

Mediaspeed
Ni dosti pomišljala, temveč je mikrofon pospravila v predal in svojemu dragemu sledila na Švedsko, kjer je igral za tamkajšnji klub. Življenje dekleta vrhunskega športnika ji je zelo ustrezalo. Malo se je učila švedščine, malo pa si je čas, ko je bil on na treningih in tekmah, krajšala s pripravami na poroko.

Žiga in Špela sta se poročila junija letos in za sorodnike ter prijatelje pripravila zabavo na Brdu pri Lukovici. S poroko je Špelca prevzela Žigov priimek, tako da je imela poleti veliko dela z urejanjem novih dokumentov.

Te dni pa zakonca pakirata kovčke in se selita v Kazahstan, kjer je Žiga podpisal pogodbo s tamkajšnjim klubom. Precej opravkov z novimi dokumenti pa je imel tudi hokejist, saj je od nedavnega njegov stalni naslov v hiši Špelinih staršev v Domžalah, kjer sta si zakonca uredila dom. V njem bosta prebivala, ko bosta hodila na obisk v Slovenijo. Dokumente pa bosta v kratkem uredila še za svojega kužka Timija, saj sta se ga odločila vzeti s seboj v novi dom.