Zabava

Norišnica na plesišču

A.M.
4. 8. 2014, 17.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Tihomir Kožina, mlad in izredno talentiran hrvaški pevec, ki je na glasbeni sceni že pet let, uspešno gradi svojo pevsko kariero od zmage v resničnostnem šovu S fortunom do zvjezde, kjer je s svojim vokalom takoj osvojil občinstvo. Z glasbo se ukvarja od sedmega leta starosti, po končani srednji šoli se je začel intenzivneje ukvarjati s prepevanjem in skladanjem.

Ivan Jug

Doslej je napisal več kot sto pesmi, tako zase kot za druge izvajalce. Najnovejša izmed njih, Ludilo, je izredno pozitivna, ritmična in plesna, več kot odlična za nepozabno zabavo čez vse leto. »Skladba Ludilo je nastala čisto spontano. Pogosto nastopam, na nastopih je vedno odlično vzdušje, dober žur ..., in sem dobil idejo za novo pesem. Prva beseda, ki mi je padla na pamet in opisuje vse to, pa je seveda – ludilo,« nam je povedal simpatični Tihomir, ki z njo vedno poskrbi za pravo »norišnico« na plesišču.

Ivan Jug

Sam je avtor glasbe in priredbe, tekst pa je napisal njegov dobri prijatelj Aleksandar Stojaković. Videospot, ki ga je režiral Ivan Jug, so v lepem ambientu kluba City Caffe v Zaboku polepšala še atraktivna dekleta s seksi plesnimi gibi in od prvega poslušanja ter ogleda jo je publika takoj vzela za svojo. A to še ni vse, saj Tihomir te dni intenzivno pripravlja prvi glasbeni album, katerega izid lahko pričakujemo konec letošnjega leta. Celoten album bo prijetno presenečenje in osvežitev za vse ljubitelje dobre glasbe.

Ivan Jug

In kakšni so njegovi načrti v Sloveniji?
»Iskreno, zelo rad nastopam v Sloveniji, posebno je in drugače. Ljudje so vedno razpoloženi za dobro zabavo, publika je zelo simpatična, nasmejana, česar sem izredno vesel. Zelo rad nastopam v Sloveniji in upam, da bom vedno bolj pogosto. Se že veselim povabil!« 

Ivan Jug