Zabava

Zdravko Čolić je poskrbel za pravi šov

A.M.
26. 6. 2014, 21.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pred kratkim se je v srcu Ljubljane odvil pravi koncertni spektakel. Na tretjem rojstnem dnevu Kuponka, ki so ga tokrat praznovali na letnem telovadišču Ilirija, je blestel 63-letni glasbenik Zdravko Čolić, ki zadnje čase navdušuje z albumom Vatra i barut (Ogenj in smodnik).

Aleksandar Domitrica

Tokratno rojstnodnevno praznovanje si bomo vsi skupaj zapomnili kot vrhunski glasbenozabavni šov, katerega glavna protagonista sta bila pol ducata obrazov Jurija Zrnca in neponovljivi Zdravko Čolić. K popolni sliki zabave je treba obvezno dodati ansambel Saša Avsenika, skupino Mira Todosovskega in ne nazadnje še hrvaško pevko Lano Jurčević, tolkalce beograjske glasbene legende Dragoljuba Đuričića (YU grupa, Leb i sol), plesalce s Terazij in hitrojezičnega beatbokserja Murata.

Aleksandar Domitrica
Vrhunec večera je bilo vsekakor rezanje rojstnodnevne torte, pri katerem sta z Zdravkom in Jurijem združila moči lastnika Kuponka, nato pa je sledila še ura in pol Čolićevih hitov in izbranih skladb z najnovejšega albuma Vatra i barut (Ogenj in smodnik).
Aleksandar Domitrica
Vreme je zdržalo, tako arena kot VIP-balkon sta z Zdravko Čolićem glasno prepevala njegove zimzelene uspešnice, ki spremljajo generacije že več kot štirideset let. Praznovanja se je ob kupu drugih znanih obrazov udeležil tudi župan Zoran Janković. Letno telovadišče Ilirija pa se je še enkrat izkazalo kot odlično prizorišče za tovrstne glasbene spektakle.