Zabava

NAGRADNA IGRA: Peljemo vas na Viktorje in podarimo vam glamurozne obleke!

K.S.
31. 5. 2014, 09.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pred vami je edinstvena priložnost – vabimo vas na najprestižnejšo in najbolj odmevno prireditev v Sloveniji, kjer boste na rdeči preprogi zažareli v krasnih večernih toaletah. Iz naslanjača naravnost v dvorano letošnjih Viktorjev, kjer boste zablesteli, kot niste še nikdar!

Poglejte, kdo se poteguje za letošnjo rdečo preprogo!

Po prireditvi vas čaka ekskluzivna zabava v družbi največjih slovenskih zvezd. Uživali boste lahko v kulinaričnih specialitetah in izbrani kapljici.

Kaj morate narediti, da postanete naša zvezda večera?

V kratkem stavku povejte, zakaj bi si prav vi in vaš partner zaslužila »vstopnico« za letošnje Viktorje! Bodite ustvarjalni in prepričajte nas, zakaj ste pravi, da postanete zvezda Viktorjev.

Kako do te enkratne nagrade? Obiščite spletno stran 'Vaš merci z osebno noto' in ustvarite čisto svoj merci.Naložite svojo oziroma vajino fotografijo in napišite nekaj osebnega, zabavnega, čustvenega.

Skratka, kratko, jedrnato in sladko bo zmagovalno!

Pazljivo sledite navodilom, ustvarite PDF-datoteko in nam jo pošljite na merci@svet24.si.

Vsak dan ob dvanajstih bomo objavili PDF-je, ki bodo prispeli isti dan do enajste ure. Glasovanje bo potekalo prek SMS-sporočil.

Svoje merci prijave lahko začnete pošiljati v ponedeljek,19. maja. Natečaj se bo zaključil v ponedeljek, 2. junija, ob 24.00. V natečaju boste torej lahko sodelovali le tisti, ki boste svoje misli poslali od 19. maja do 2. junija.

Merci, hvala, ker si – tudi vam hvala, ker ste!

Emporium bo zmagovalnemu paru v trajno last podaril obleki znamke Frank Lyman in Giovanni Galli!

Zablestele boste v krasni svečani obleki Frank Lyman

Frank Lyman Design je kanadska blagovna znamka ženskih oblačil, katere glavno sporočilo je: 100% kanadski design in 98% kolekcije sešite v Kanadi. Kolekcija Frank Lyman je namenjena samozavestni, sodobni ženski, ki je rada urejena ob vsaki priložnosti.

Elegantni v obleki Giovanni Galli

Giovanni Galli je največji portugalski proizvajalec moških oblek in oblačil za prosti čas. V svoji proizvodnji  uporablja najboljše materiale kot so volna, svila in bombaž. Naravne materiale uporabljajo tudi v kolekciji oblačil za prosti čas, zato so polo majice, puloverji, športne hlače in vetrovke zelo udobne.

splošni pogoji nagradnega natečaja