Zabava

Škandal: Še ena afera pri Clintonovih!

N.J.
6. 2. 2014, 21.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Po tem, ko je razburil ves svet, ko se je razvedelo, da je svojo soprogo Hilary varal z Monico Lewinsky, je v javnost pricurljala še novica, da je Clinton seksal tudi z igralko in manekenko Elizabeth Hurley. In to v času, ko je bila Hilary v sosednji sobi!

Bill Clinton in Liz Hurley

"Hurley in Clinton sta seksala, ko je bila Hilary v sosednji sobi!" pišejo ameriški mediji. Zvezdnica naj bi z nekdanjim predsednikom imela kar približno eno leto trajajočo afero, Clinton pa naj bi ji zaradi seksa celo plačeval dolge lete v ZDA. Med njunim prvim srečanjem naj bi njegova soproga celo spala v sosednji sobi.

Vsega je kriv avdioposnetek

Trditve so v javnost prišle, ko se je v medijih pojavil avdioposnetek, na katerem Hurleyjin nekdanji partner Tom Sizemore trdi, da je on tisti, ki je spoznal Hurleyjevo in Clintona. Med zasebno premiero filma Reševanje vojaka Ryana v Beli hiši leta 1998 naj bi namreč Clinton Sizemorea poklical na stran in ga vprašal, ali ima še stike s Hurleyjevo. Ko je odvrnil, da ima, naj bi ga Clinton prosil za telefonsko številko. Ko mu je rekel, da bi moral najprej vprašati Liz, ali lahko da njeno številko, naj bi mu Clinton rekel, da je on glavni v državi in naj mu že da to prekleto številko.

Liz Hurley je govorice zanikala in svoje sledilce prek Twitterja obvestila, da je zgodba naravnost smešna in da je vse že predala v roke svojim odvetnikom.
 
Afera naj bi trajala približno eno leto, prekinil pa naj bi jo Clinton, ker naj bi se zaljubljal v Hurleyjevo. A 67-letnik je očitno želel raje ostati v zvezi s svojo leto mlajšo soprogo Hilary. Zakonca naj bi v Beli hiši sicer spala v ločenih spalnicah.