Zabava

Zvezdnika ujeli v trojčku z njo

I.P./M.J.
6. 2. 2014, 15.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Da, grdo je, ker so britanski novinarji prisluškovali zvezdnikom. A kaj, ko so zato prišle na dan številne zanimive žgečkljive zgodbice.

Zajem zaslonske slike

Leta 2005 je na primer Sienna Miller Danielu Craigu na telefonski tajnici pustila sporočilo: »Živijo, jaz sem. Trenutno ne morem govoriti. Sem z Judom v Grouchu. Ljubim te.« Novinarji, ki so vlamljali v telefonske tajnice, in zvezdniki, ki so bili njihove žrtve, zdaj posedajo po sodiščih in razgaljajo še nadaljnje podrobnosti. Tisti Jude, ki ga omenja Sienna, je seveda Jude Law, s katerim sta bila leta 2005 še vedno par.

Na vprašanje, ali je vedel, da ga vara z Danielom, je Jude sodniku odgovoril: »Da, res sem.« Celo poklical je najnovejšega Jamesa Bonda in ga moledoval, naj svoji takratni izvoljenki Satsuki Mitchell prizna afero s Sienno. »Z Danielom se poznava že mnogo let, zato je bil pogovor zelo buren,« je dodal. O aferi ne Sienna ne Daniel, ki sta leta 2004 posnela film Layer Cake, nikoli nista javno spregovorila. In tudi ne bi, če ne bi bilo teh šmentanih zvedavih novinarjev!