Zabava

Razburja Britance: Tudi William ima svojo Camillo?!

N.J.
9. 1. 2014, 14.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V britanskem dvoru bodo ljubice očitno postale tradicija. Neka študentka Clare je prepričana, da bo princ pristal v njeni postelji in da bo postala najbolj zasovražena ljubica po Camilli.

»O moj Bog, to je največja novica vseh časov!« je Clare, študentka 4. letnika na Cambridgeu komentirala novico, da je za klop znova sedel tudi britanski princ William. »Sploh me ne brigata ne Kate in ne dojenček. Zapeljala bom tega moškega in pristala najbolj zasovražen ljubica po Camilli!« je prepričana. A William ji bo delo malce otežil – vsak dan se bo namreč po študiju peljal domov k svojim najbližjim.

Izjava študente razburja Britance, saj se jim zdi nedopustno, da si nekdo dovoli blatiti kraljevo družino in govoriti čez sicer izjemno priljubljeno Kate in malega princa Georgea.

Javnost (predvsem študentje) pa so razburjeni predvsem zato, ker se je princ vpisal na fakulteto, čeprav ni izpolnjeval pogojev, ki jih morajo za vpis na to fakulteto izpolnjevati ostali študentje. Njegove ocene za vpis na Cambridge niso bile dovolj visoke že takrat, ko se je prvič odpravil študirati, zato je tedaj obiskoval Univerzo St. Andrews. William bo na fakulteti 10 mesecev študiral agrikulturo in menedžment, da bi se izobrazil na tem področju. Nekoč bo namreč prevzel Cornwall, kjer je glavna panoga poljedelstvo.