Zabava

Obeta se nam novi Fredi Miler!

A. C./N.J.
7. 1. 2014, 10.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Fredi Miler se je med zveste izstrelil povsem nepričakovano, ko je Slovenijo osvojil s hitom Vedno si sanjala njega. Zdaj po njegovih stopinjah stopa še njegov sin Sandi.

Osebni arhiv Sandija Milerja

Oče je zgled, pa tudi vir prepirov.

Čeprav je od uspešnice Fredija Milerja Vedno si sanjala njega minilo že kar nekaj let, je preprosti Korošec še vedno priljubljen. V teh predprazničnih dneh precej nastopa, veliko pa je tudi v studiu, kjer ustvarja nove pesmi. Po njegovih stopinjah se je odločil iti njegov sin Sandi, ki je iz nerodnega najstnika zrasel v postavnega mladeniča.

»Sandi je od malega rad vrtel glasbo. Pred kratkim pa se je odločil ustvariti svojo pesem in z veseljem sem mu pomagal,« razlaga Fredi in dodaja, da sta se pri tem večkrat tudi sprla, ker nista našla skupnega jezika. »Današnja mladina posluša čisto drugačno glasbo od nas. Takšne glasbe ne znam narediti,« je bil iskren Fredi, ki je navdušen, da ima 21-letni sin veliko veselja in smisla za glasbo. Skoraj sam je posnel še videospot za svojo prvo pesem, čisto sam pa ga je zmontiral. Spot je posnel z majhno digitalno kamero in minimalnimi stroški, a je kljub temu zadovoljen z delom.

Fredi je ponosen oče, saj mu je uspelo na sina prenesti svoje znanje in nekaj izkušenj. »Sandi se ustvarjanja glasbe ni lotil, da bi postal znan, temveč zato, ker ga to veseli. Dejal pa sem mu, da ne ve, v kaj se spušča, saj je v Sloveniji veliko nevoščljivosti. To sem dobro izkusil na svoji koži,« je brez dlake na jeziku še povedal Fredi.