Zabava

Princ Harry je prepričan, da mu William zavida

K.K./M.J.
25. 12. 2013, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Britanski princ Harry je prepričan, da mu njegov starejši brat, princ William, zavida njegovo pustolovščino.

Sipa

Britanski princ Harry, ki se na odpravi na južni tečaj spoprijema s polarnim mrazom in snežnimi viharji, je kljub nevarnostim in hudim naporom prepričan, da mu njegov starejši brat, princ William, zavida njegovo pustolovščino. »Prepričan sem, da bi bil tudi on raje tu, z nami, kot pa da doma posluša jokajočega dojenčka,« pravi možati, samski Harry, ki se je kot pokrovitelj pridružil odpravi 12 nekdanjih vojakov, vojnih invalidov.

Tako naj bi pomagali zbrati denar za pomoč vojnim invalidom. Odpravo čaka dolga pot, na kateri bodo vladale temperature do minus 45 stopinj in hrumeli snežni viharji. Harryju se zdi vse skupaj kratkočasno in se veseli novih izzivov. Vprašanje pa je, koliko resnice je v tem, da mu William zavida. Predvsem ima William prisrčno rad svojega sinka Georgea in njegov jok ga zagotovo ne moti toliko, da bi pred njim pobegnil v večni sneg in mraz. Poleg tega pa se zadnje čase tudi William spoprijema z novimi izzivi.

Njegov pevski nastop na dobrodelni večerji v Kensingtonski palači ga je v trenutku povzdignil med zvezde. Izkupiček večera je bil namenjen brezdomcem, za pomoč katerim se princ zavzema že od leta 2005. Oblečen v elegantno večerno obleko, kot se za princa spodobi, se je William na odru pridružil pevcema Jonu Bon Joviju in Taylor Swift ter dokazal, da bi tudi sam lahko postal oboževan pop zvezdnik. Škoda, da ga ni v vlogi pojočega zvezdnika videla njegova Kate, ki je večer preživela doma, v družbi (mogoče jokajočega?) dojenčka. Kar zadeva bratovsko zavist, pa je tako in tako slišati, da je Harry tisti, ki si želi postati podoben svojemu starejšemu bratu in si kot on ustvariti zavidanja vredno družinsko srečo.