Zabava

Kaj vse si je popravila Natalija Veroten

Alesh Maatko
2. 12. 2013, 20.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

O življenju priljubljene pevke je bilo prelitega veliko črnila. Če se je pred leti na veliko pisalo o njenem oprsju, se zadnje čase govori o lepotnih posegih in celo štrlečih ušesih.

Tibor Golob

Da pridemo zadevi do dna, je bil naslov Natalije Verboten edina logična izbira. »Aprila letos sem res šla na lepotno kliniko v Zagreb, in sicer na kontrolo zaradi laserske odstranitve podočnjakov, ki mi jo je januarja letos naredil dr. Glumičić. Nazadnje sem bila pri njem pred štirinajstimi dnevi, ker je učinek terapije z botoksom popustil – efekt je viden približno pol leta, potem pa je terapijo treba ponoviti,« nam je pojasnila Natalija.

Ker pa je priznani lepotni kirurg Verbotnovi navdušeno pripovedoval o revolucionarni metodi za operacijo štrlečih ušes Earfold, so bili mnogi prepričani, da si je pevka popravila tudi ušesa. »Nekateri mediji so napačno povzeli, da imam štrleča ušesa in si jih bom operirala, kar ni res. Sama nimam štrlečih ušes! Je pa res, da če bi jih pa imela, bi se takoj odločila za to metodo, saj operacija traja le 10 minut, pacient pa nima nikakršnih obvez.«

Niti za trenutek ji ni žal, da se je odločila za lepotni poseg.

Glede na to, da se v javnosti veliko govori in namiguje, nas je zanimalo, če so bili to njeni edini lepotni popravki? »Ja, to so moji edini lepotni popravki, o čem drugem ne razmišljam. O tem sem spregovorila, ker se mi lepotnega posega namreč ne zdi smiselno skrivati, ker se ga tako ali tako opazi,« je bila jasna Natalija. Ob tem pa je še dodala: »Niti za trenutek mi ni bilo žal, da sem se odločila za ta poseg, saj so me zadnja leta izraziti zabuhli podočnjaki pod očmi res začeli motiti, poleg tega pa sem bila videti neprestano utrujena, čeprav v resnici sploh nisem bila. In tudi ko me ljudje ogovorijo, jim z veseljem povem svojo izkušnjo.

Nikoli se ne spuščam v odločitve drugih ljudi. To je resna in odgovorna odločitev vsakega posameznika, zato sem o tem dolgo razmišljala in se temeljito pozanimala. Z rezultatom, ki ga je dr. Glumičić dopolnil z nežno terapijo periorbitalnih gub z botoksom, ki je dodatno osvežila pogled in mesta okoli oči ter s tem odstranila manjše gube, sem zelo zadovoljna in moram priznati, da je dr. Glumičić res vrhunski strokovnjak z izjemno ekipo in ambientom, poleg tega pa še zelo topel in ljubezniv človek.«