Zabava

Manca in Sabina sta ju že zamenjali

M.V.
3. 12. 2013, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Slovenska pevka Manca Špik je s svojo objavo na facebooku pred kratkim sprožila govorice, da je na novo zaljubljena, zato smo to preverili tudi mi. Z njenim iskrenim odgovorom smo več kot zadovoljni.

»Pogrešam nekoga! Lep večer vam želim,« je na svojem facebooku pred dnevi zapisala Manca Špik in sprožila val vprašanj, koga neki pogreša. Pevka namreč ne skriva, de je že nekaj časa samska in verjetno bi ji vsi privoščili, da se ponovno zaljubi.

Pevka je bila nazadnje v razmerju s Primožem Goričnikom, s katerim še vedno uspešno poslovno sodelujeta. Par je bil zaljubljen kar osem let, leto pred razhodom sta se celo zaročila, a kmalu nato ugotovila, da sta bolj kot intimna partnerja globoko povezana prijatelja.

Živahno pa je tudi pri Sabini Cvilak, ki je bila dolgo časa v zvezi z Damjanom Damjanovićem. Znana sta bila znana kot eden od parov, ki je bil uspešen tako v zasebnem življenju kot tudi na poslovnem področju, a je žal slednje povozilo intimo. Ob ločitvi direktorja Slovenske filharmonije je v medije pricurljala novica, da ga je Sabina zapustila, ker ni mogel imeti otrok, kar je on takoj zanikal, številni njegovi prijatelji pa so bili mnenja, da ga je Cvilakova le izkoristila

Sedaj se je življenje tako za Manco kot za Sabino obrnilo na bolje. Več pa si preberite v današnji izdaji časopisa Svet24.