Zabava

Mama Kim Kardashian zaljubljena v Slovenca

mv
14. 10. 2013, 08.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Le nekaj dni po novici, da sta se Kris in Bruce Jenner po 22 letih zakona odločila za ločitev, medije že preplavljajo informacije o tem, kdo bo naslednji izbranec podjetne Kris. Menda je 57-letnica oči vrgla na postavnega slovenskega vinarja!

Profimedia

Kar Kris želi, to Kris dobi. To je jasno vsem članom njene družine in tudi vsem tistim, ki na malih zaslonih spremljajo vsakodnevne prigode družine Kardashian. Po mesecih namigovanj, da naj bi se odnos mame Kris in Brucea Jennerja počasi ohlajal, je to zdaj tudi dokončno. Par se je odločil za ločitev, podjetna Kris pa si že ogleduje nove potencialne partnerje. Ameriški mediji poročajo, naj bi ji bil zelo všeč tudi vinar s slovenskimi koreninami Ben Flajnik, ki je pred časom nastopil v oddaji Sanjski moški. Z 31-letnikom preživlja veliko časa. Čeprav je ob ločitvi medijem zatrdila, da nikakor ne razmišlja o novi ljubezni. pa očividci pravijo, da v tej izjavi ni bila najbolj iskrena. 58-letnica je namreč izredno spogledljive narave in številni so prepričani, da se bo ravno Flajnik ujel v njene mreže.

Kdo bo nov moški

Če se bo Ben temu uspel izogniti, ima Kris menda že seznam potencialnih rezerv, med katerimi so tudi nekdanji partner Britney Spears Jason Travick, Joe Francis in Jonathan Cheban, najboljši prijatelj njene hčerke Kim. Gre za moške, ki so precej mlajši od nje, a očitno niso imuni na čare zvezdnice, ki se bliža šestdesetim, a je videti precej mlajša. Kdo bo torej tisti, ki se bo 'priženil' v eno najbolj medijsko obleganih družin na svetu?