Zabava

12 deklet v boj za Jureta

Planet TV
26. 9. 2013, 15.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Danes se na Planet TV-ju začenja oddaja Ljubezen na deželi, v kateri se bo 12 deklet potegovalo za srce mladega 29-letnega gospodarja turistične kmetije in vinske kleti na Snežatnem, Jureta Štekarja, ki je priznal, da se je za sodelovanje v oddaji odločil predvsem zaradi promocije, a se ljubezni, če se bo zgodila, ne bo branil. Predstavljamo vam dekleta, med katerimi bo lahko izbiral. Bo katera od njih le osvojila njegovo srce?

Planet TV
Katera bo osvojila Juretovo srce?

Planet TV
Ime in priimek: KATJA MEKIŠ Poklic: promotorka, animatorka Starost: 20 let Kraj: Mlaka pri Kranju Katja se najbolj svobodno počuti, ko potuje v neznane kraje. Po srcu je pustolovka, na zabavah pa nikoli ne sedi, ampak ves večer pleše. Starejši sestri Tina in Petra sta njeni največji zaveznici. Skupaj poprimejo za delo na domači posesti, kjer pridelujejo krompir, grozdje in kivi.
Planet TV
Ime in priimek: MAJA TRILER Poklic: samostojna podjetnica Starost: 22 let Kraj: Ljubljana Maja že četrto leto otroke uči gimnastiko, ki jo je deset let trenirala. V prihodnosti se vidi obdana z možem in kopico otrok. Uživa v družbi nasmejanih in prijetnih ljudi, ki jim pogosto hudomušno ponagaja. Maja je mestno dekle, ki izkušenj z delom in življenjem na podeželju nima.
Planet TV
Ime in priimek: Monika Medved Poklic: prodajalka Starost: 32 let Kraj: Sesterže V prostem času kolesari po Pohorju, igra odbojko na mivki, plava v ptujskih termah in pleše v klubih. Doma pomaga obdelovati njivo s krompirjem, koruzo in ječmenom, v domačem gozdu nabira gobe, vsak dan pa uživa na sprehodu s psičkom Salso.
Planet TV
Ime in priimek: Iva Čater Poklic: medicinska sestra Starost: 26 let Kraj: Šentjur pri Celju Iva s starši živi na manjši kmetiji. Skupaj obdelujejo vinograd, njivo in vrt. V domačem hlevu imajo trenutno deset koz, ki jih na paši čuvata psička. V prostem času se Iva rada vozi z rolerji, skuha kakšno domačo specialiteto in klepeta s prijateljicami.
Planet TV
Ime in priimek: MAGDALENA MIHOVEC Poklic: kozmetičarka, vizažistka Starost: 32 let Kraj: Šmarje pri Jelšah Magdalena je iskrivo dekle, ki se ne boji življenja zajemati z veliko žlico. V najstniških letih je postala mamica, zato je bila primorana zgodaj odrasti. Pripravljena je preskočiti vsako, še tako visoko oviro, da bi našla ljubezen na deželi.
Planet TV
Ime in priimek: Andreja Jurčič Poklic: študentka vzgoje predšolskih otrok Starost: 24 let Kraj: Majšperk Zodiakalno znamenje: kozorog V prostem času se Andreja najraje igra s hčerko Anajo in njenimi malimi prijatelji. Če se ne sprehaja po čudovitih haloških gričih, jo boste našli pod kakšnim starim hrastom s knjigo v roki. Z veseljem obdeluje vrt, delo na kmetiji pa ji ni ravno domače.
Planet TV
Ime in priimek: MAŠA VIDMAR Poklic: aranžerski tehnik Starost: 25 let Kraj: Polzela Maša je temperamentna Savinjčanjka, ki se v prostem času z vsem srcem posveča fotografiji. V objektiv najraje lovi razposajene otroke in romantične pokrajine domače doline. Kondicijo vzdržuje s kolesarjenjem in tekom.
Planet TV
Ime in priimek: LIDIJA MATIJEVIĆ Poklic: kozmetičarka Starost: 28 let Kraj: Škofja Loka Pravi, da se včasih ustavi na polovici poti in svojih sanj ne uresniči.
Planet TV
Ime in priimek: ANJA TERLEP Poklic: študentka predšolske vzgoje Starost: 23 let Kraj: Škofja Loka Pravi, da ji je všeč vonj po adrenalinu.
Planet TV
Ime in priimek: ILKA ČEPAR Poklic: kozmetičarka, osebna trenerka Starost: 34 let Kraj: Portorož Ilka je ponosna mamica deklice Pike in dečka Tairona. Otroka mamici zapolnjujeta skoraj ves čas. Kolikor ji ga preostane, ga Ilka preživi v fitnesu. Predpisane treninge redno izpolnjuje, saj ji je zelo pomembno, da sta njeno telo in duh v odlični formi. Kot prava Primorka se v slani vodi počuti kot doma. Čeprav veliko dela po Sloveniji, se vedno rada vrača v Portorož. Izkušenj z delom na podeželju nima, vesela pa je izziva, ki ji ga ponuja iskanje ljubezni na deželi.
Planet TV
Ime in priimek: IRMA PERKO Poklic: diplomirani ing. laboratorijske biomedicine Starost: 26 let Kraj: Tržič Kot prava Tržičanka Irma vsako zimo preživi na smučeh. Ko sneg skopni, si obuje tekaške čevlje in teka okrog Bleda ali pleza v skali v Preddvoru. Najbolj uživa, ko zajaha kobilo Lisko in z njo galopira po gorenjskih travnikih, poteh in hribih.
Planet TV
Ime in priimek: MINA TOPLAK Poklic: oblikovalka unikatnega nakita Starost: 32 let Kraj: Murska Sobota Mini delo in življenje na podeželju nista tuja, saj je kot otrok pomagala babici pri delu v vinogradu, na vrtu in njivah. Strasten hobi - izdelovanje nakita - je počasi prerasel v poklic. Danes Mina večino časa preživi na umetniških tržnicah, kjer ljudje občudujejo in kupujejo njene umetnine.