Zabava

Po Saški jih masira še Savina

T. M.
9. 4. 2013, 07.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko smo že mislili, da je z masažo do večjih prsi uspelo le Saški Lendero, se je pojavila še vsestranska Savina Atai.

Facebook

Mojstrica vsega naravnega – od joge obraza, takšne in drugačne prehrane do poznavanja vseh mogočih načinov za iskanje ženske moči – je po novem tudi strokovnjakinja za masiranje prsi. Ob koncu nedavnega Slovenskega oglaševalskega festivala je postregla z novostjo, ki je na začetku sicer sprožila nemalo posmeha, sploh med moškim delom občinstva, nato pa jih je zgovorna Savina hitro posadila na pravo mesto.

Navrgla je nekaj dejstev o tem, kako skrbeti za prsi, jih negovati in z masažami krepiti, kar bo odlično učinkovalo tudi na moške, saj so lepe prsi pri njih zelo priljubljene. Savina je na koncu gospode podučila še o pomembnosti njihove prostate, za katero bi morali vestneje skrbeti, da bi se ognili tegobam ter izboljšali posteljne aktivnosti.

Dekle je očitno prava zakladnica zanimivih idej, še posebno če pomislimo na njeno spletno akcijo 100 dni za popolno žensko. Vanjo je vključenih že 22.000 žensk, kar jo uvršča med najuspešnejše vseslovenske spletne akcije, to pa mični gospodični prinaša tudi dober zaslužek. Za podvige so ji čestitali tudi številni ekonomisti, ki priznavajo, da je tudi marketinško zelo uspešna.